|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 17-02-2007, 14:16 |
klima, parownik, odpływ wody w Space Wagonie-kilka pytań |
Autor |
Wiadomość |
szamcio11
Forumowicz
Auto: space wagon 2,0 B+LPG, 93 AWD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sie 2006 Posty: 227 Skąd: kraków
|
Wysłany: 17-02-2007, 10:57 klima, parownik, odpływ wody w Space Wagonie-kilka pytań
|
|
|
Witam.
Jak wyżej - kilka pytań w sprawie klimy w Space Wagon:
gdzie jest odpływ wody z parownika?
jak się dostać do parownika - tzn co po kolei rozbierać, które osłony, obudowy, żeby dostać się do parownika
jak się już dostanei do niego - to jak zdemontować i czy się da bez wyciagania wszystkiego dolną część obudowy parownika?
Generalnie chodzi mi dokłądne wycysczenie tego, odgrzybienie. A z tego co pisano na forum, to często rola firmy sprowadza się do podania środka grzybobójczego i koniec usługi
Będę wdzięczny za sugstie, pomoc
Pozdrawiam
szamcio |
|
|
|
 |
koniec_tego [Usunięty]
|
Wysłany: 31-07-2007, 14:23
|
|
|
Woda z parownika odpływa gumowym wężykiem który jest w grodzi (ta blacha między silnikiem a kabiną) bliżej lewego koła i dolnej krawędzi - dostęp jest trudny wiem bo mi sie zapchał i woda z klimy waliła pod nóżki hii a co do samego parownika to od strony kabiny wszystko jest ale jak rozebrać nie mam pojęcia i nie bardzo chyba jest po co bo grzybki i tak wyrosną (ciepło mokro ciemno) wystarczy to co psikają w zakładzie od klim i dalej jazda |
|
|
|
 |
|
|