|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy ktoś był na VW mani w Rusocinie koło Gdańska? |
Autor |
Wiadomość |
Marcino
Mitsumaniak Góral niskopienny

Auto: Galant 2.5 V6 97r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-08-2007, 09:56 Czy ktoś był na VW mani w Rusocinie koło Gdańska?
|
|
|
Ja byłem przypadkiem, wracając z lotniska w sobote 28lipca, byłem po mojego 13letniego szwagra....
To co zobaczyłem to był istny jarmark, można było spotkać wszytko.
Od fajnie zrobionych Audi Golfa4, czy Seata, przez cały zastęp VW Golfa I-II gen az do naprawdę budzacych smiech "wiejskich tjunigowców".
Nie wiem nie byłem nigdy na takiej imprezie, nie byłem na zlocie Mitsumaniaków czy to jest podobnie..??? A mianowicie to ze goście jeżdza sobie pomiedzy ludzmi i smaochodami, jedza z flagami, woza ludzi w bagaznikach z nogami poza i pijacych piwko, ostre przegazówki i porównywanie komu "głosniej czy ładniej brzmi"??? Palenie gumy na postoju, koło namiotów az samochód zakopie sie po same oski w ziemi??? Co to ma na celu?? Ja myslałem ze to dotyczy motocykla który jak nie może stac na grząskim to sie go wkopuje zeby stał stabilnie.
Powiem wam ze nie czuł bym sie pewnie ze swoim synkiem który wszedzie biega jest ciekawy samochodów, i wszytkiego co z nimi związane....
Oto kilka fotek co wrzucił moj szwagierek.... http://akrimka.fotosik.pl
Jak sie dokopie to postaram sie wrzucić wiecej tych "ciekawych" tjuningowych fotek.
Jakie sa wasze opinie na ten temat..?
Pozdrawiam |
_________________ 2019 - ... - VW Tiguan II 18r 2.0 TDI 110kw
2006- .... - Galant 2.5 V6 97r + LPG Stag
był - 2011 - 2019 - Pug 307sw
była -2004-2006 - Carisma 1.8 GDI 98r
był -1997-2005 - Fiat 126p 1978r
"A omijając to całe rozmyślanie, to prawda jest taka że do codziennego auta najlepszy jest silnik z jak największym momentem dostępnym z niskich obrotów
Czyli w tym przypadku 6a13 " by tomchuck
 |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 01-08-2007, 10:55
|
|
|
Marcino napisał/a: | Nie wiem nie byłem nigdy na takiej imprezie, nie byłem na zlocie Mitsumaniaków czy to jest podobnie..??? |
na mitsumaniakach i ogolnie klubowych imprezach jest zupelnie inaczej,
natomiast na tuningowiskach itp. jest dokladnie identyko. |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
Wysłany: 01-08-2007, 11:19
|
|
|
Marcino napisał/a: | to ze goście jeżdza sobie pomiedzy ludzmi i smaochodami, jedza z flagami, woza ludzi w bagaznikach z nogami poza i pijacych piwko, ostre przegazówki i porównywanie komu "głosniej czy ładniej brzmi"??? Palenie gumy na postoju, koło namiotów az samochód zakopie sie po same oski w ziemi??? |
tym się właśnie różnią z reguły kierowcy VW od kierowców 3 diamentów (oczywiście nie wszyscy arturro, )
Na tym Zlocie był mój kumpel który kupił 2 miechy temu Golfa 1 po lekkim tjuningu ... czyli: wstawione mieszkaniowe lampki halogenowe w zderzak (oczywiście działały jedynie na zasadzie atrapy), z tyłu maska od Golfa 2 (podobno ładniejsza), tylko, że ona znacznie cięższa i kumpel musi wstawiać kołek drewniany bo ta "fajniejsza klapa" opada i się zamyka. No i najważniejsze - silnik wstawiony od jakieś audi'cy ... tylko lekko niezsynchronizowany ze skrzynią bo 5 bieg zupełnie nie wchodzi i autko wyciąga max 120km/h
Znalazłem też jeden +, golfik świeżo malowany (na czerwono)
aaaaaaaa i jeszcze jedno ... cena ...dla mnie powalająca za coś takiego: uwaga uwaga ....
3500 pln
... a pomyśleć, że ten mój kumpel zastanawiał się nad kupnem ode mnie Lancerka |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
Wysłany: 01-08-2007, 11:33
|
|
|
To dobrze że kupił tego Golfa a już myślałem że tacy się nie trafiają :E |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
Marcino
Mitsumaniak Góral niskopienny

Auto: Galant 2.5 V6 97r
|
Wysłany: 01-08-2007, 16:16
|
|
|
Ale to byl chyba XXI oficjalny Zlot VW Mania........ co chyba nie znaczy VW klub Polska?? czy sie mylę...
Pozdrawiam |
_________________ 2019 - ... - VW Tiguan II 18r 2.0 TDI 110kw
2006- .... - Galant 2.5 V6 97r + LPG Stag
był - 2011 - 2019 - Pug 307sw
była -2004-2006 - Carisma 1.8 GDI 98r
był -1997-2005 - Fiat 126p 1978r
"A omijając to całe rozmyślanie, to prawda jest taka że do codziennego auta najlepszy jest silnik z jak największym momentem dostępnym z niskich obrotów
Czyli w tym przypadku 6a13 " by tomchuck
 |
|
|
|
 |
|
|