Przesunięty przez: Hubeeert 04-04-2006, 23:36 |
poprostu mmmmmmmmm........eclipsik:) |
Autor |
Wiadomość |
perver [Usunięty]
|
Wysłany: 25-11-2005, 23:18 poprostu mmmmmmmmm........eclipsik:)
|
|
|
Panowie zachorowalem na eclipsa 4x4 2.0 turbo......ehhhhhh Colcik troche za wolno sie odpycha,a krecenie do powyzej 200 KM to bzdura....
No i znalazlem.........ehhhhh..........
Ocencie sami......choc podejrzewam ze wiekszosci juz go widziala....tym bardziej ze jest opisany w najnowszym Maxi tuningu,ale Ci ktorzy nie widzieli to prosze
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=72459222
Co wy na to???? Czy nie jest cudowny??? |
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 26-11-2005, 00:11
|
|
|
Heh, no ładnie trafiłeś :]
Nie wiem jak stan tej bryki ale jeśli chodzi o wygląd to jest super.
Jeśli chodzi o mnie to ja całkiem niedawno zmieniłem wyznanie z 2g na 1g i jakiś tydzień temu mogłem nawet takiego kupić za 10k ale niestety nie zdążyłem uzbierać kasy i gość go sprzedał |
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 26-11-2005, 03:00
|
|
|
o jest ten eclipse co jezdzil na gazie wiec mhmm nie ufnie podchodze do tego |
|
|
|
 |
perver [Usunięty]
|
Wysłany: 26-11-2005, 21:04
|
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! on jezdzil na gazie?????? Skad to wiesz? No to troche nie fajnie jesli to prawda:( hmmm...... zreszta tak czy inaczej jesli zdecyduje sie na kupno eclipsa to bedzie na bank mial lambo-doors:) |
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 26-11-2005, 21:54
|
|
|
Eeeeeeee......lamboooo dooooors?!
Panowie zachowajcie swój styl a nie łapiecie jakieś trefne naleciałości ze stanów.
Lambo doors są do Lambo, a nie do Eclipse.
Ale to tylko moja opinia, a wszyscy wiemy jak to jest z opiniami. |
|
|
|
 |
piwkotom
moderator mitsumaniak maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Sie 2005 Posty: 1620 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 26-11-2005, 22:08
|
|
|
poza tym ta cena to lekkie przegiecie. Zwracam uwage na to, ze jeszcze miesiac i ten kliper bedzie mial 11 lat !!!! Ja rozumiem ze ma jakiestam superbajery ale najnowszy model klipera w usa kosztuje w salonie 28 tys. USD (mniej wiecej) w najmocniejszej wersji silnikowej, wiec bez przesady.
Wiem ze GSX to piekne auto i sam jestem w nim zakochany ale... Chyba ze kogos stac na ekstrwagancje jak w tym przypadku.
Pzdr |
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 27-11-2005, 01:14
|
|
|
perver napisał/a: | !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! on jezdzil na gazie?????? Skad to wiesz? |
bo kolo sie udzielal na mkp i juz od dluzszego czasu buja sie ze sprzedaza tego auta |
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 28-11-2005, 01:06
|
|
|
deenbe napisał/a: | perver napisał/a: | !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! on jezdzil na gazie?????? Skad to wiesz? |
bo kolo sie udzielal na mkp i juz od dluzszego czasu buja sie ze sprzedaza tego auta |
Od dłuższego czasu to znaczy że co, ten eclipse to jakiś badziew?
A czy to że był zagazowany to znaczy że bardzo skrócił żywotność silnika?
Jeśli chodzi o mnie to ten silnik mógł by być bardziej martwy niż żywy bo itak prawie cały silnik będę wymieniał. żeby tylko zawiaszenie było w dobrym stanie. |
|
|
|
 |
ROMEL
Mitsumaniak wariat...misiowy

Auto: C53A, C58A, CJ0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 904 Skąd: Strzelin
|
Wysłany: 28-11-2005, 07:03
|
|
|
Po pierwsze NIE TEN DZIAŁ - na tego typu rozmowy
Po drugie - tak zachwalacie LPG - a tu prosze... strach przed zakupem autka które jeździło na LPG... - dlaczego... przecież podobno gaz to pięęęękna sprawa a jakie oszczędności...
Po trzecie...pięć razy sie zastanów - dzieisięć przemyśl a później podejmij decyzje - jeżeli chodzi o autko które ma duuuuużo pozmieniane spawane i takie tam..
Pozdrawiam - |
_________________ COLT 1,8 16V GTI 91` C58
COLT 1,6 16V GTIS 91` C53
COLT 1,3 12V 96` CJ0
CHCIEĆ TO MÓC... MÓC TO CHCIEĆ... |
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 28-11-2005, 13:32
|
|
|
Memphis napisał/a: | Od dłuższego czasu to znaczy że co, ten eclipse to jakiś badziew? |
nie mam pojecia czemu
Cytat: | A czy to że był zagazowany to znaczy że bardzo skrócił żywotność silnika? |
mozliwe |
|
|
|
 |
|