Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
ile pali Space Wagon zagazowany ?
Autor Wiadomość
Pawełek
[Usunięty]

Wysłany: 06-08-2007, 13:16   ile pali Space Wagon zagazowany ?

jestem szczęśliwym posiadaczem Space Wagona ale martwi mnie jego spalanie
testowałem 3 razy miasto i wynik był 18,14.17 jazda bez klimy automat 2,0 ciekawy jestem jakie spalania gazu mają inne wagoniki albo co ja robię zle

szfystack
[Usunięty]

Wysłany: 06-08-2007, 23:56   

to masz porównywalne saplanie do mojego MSW z jednym wałkiem i instalką I gen :)
U mnie miasto ~17 trasa 11-12

grzes23
[Usunięty]

Wysłany: 07-08-2007, 00:37   

Witaj
Ja mam sekwencję,automat i 4x4 ;W trasie pali 11-12 gazu, a w mieście 12,5 gazu i trochę benzyny(na 30 l gazu-ok. 4 l benzyny) Na początku palił 14,5 to w warsztacie poprawili i powiedzieli,że za wysokie spalanie może żle wpływać na silnik(a przy tym wcale nie chodził lepiej.Obliczałem,że 1 km. kosztuje mnie 0,31 (Schell) Pozdrawiam

arecki74
[Usunięty]

Wysłany: 11-09-2007, 16:46   

Hey
Ja mam inst.II generacji zakladana w 1997roku i autko smali na trasie nawet 14litrow a miacho tak z 17-18litrow... :badgrin: :badgrin:

Odpowiedz do tematu