|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem ze skrzynia biegów |
Autor |
Wiadomość |
Frolson83 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-08-2007, 15:17 Problem ze skrzynia biegów
|
|
|
Wita.Mam pytanie dotyczace skrzyni biegów.Padł mi skrzynia w moim Galanciku,znalazłem jusz zastepcza skrzynie tylko nie z takiego amego rocznika jak mouj Galant,ja mam 1991r a tamta skrzynia jest 89r,lub 90r.Czy jest jakas róznica w rocznikach i tamta skrzynia spasuje do mojego????Bardzo prosze o jakakolwiek pomoc.
Pozdrawiam wszystkich z z góry dziękuje Frolson83
[ Dodano: 01-08-2007, 15:19 ]
Zapomniałem dodac ze silnik i reszta jest taka sama jak u mnie,tzn motor 2.0 8V, |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24327 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 01-08-2007, 22:08
|
|
|
bedzie pasowac - byle byla od 2.0 8v, a nie od 1.8 czy od 16v |
|
|
|
 |
deejay
Mitsumaniak

Auto: Rav4 Hybrid
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 155 razy Dołączył: 26 Wrz 2006 Posty: 6099 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 02-08-2007, 21:02 skrzynia
|
|
|
Wszystko będzie cacy ładnie pasować bez zadnych problemów |
|
|
|
 |
CENTURION_ALARM [Usunięty]
|
Wysłany: 05-08-2007, 12:41 skrzynka
|
|
|
powinno pasować.
A jakie masz uszkodzenie ?
Mi też chcieli wcisnąć nową skrzynię a wystarczyło napawać wodzik 5 biegu (wyskakiwał) |
|
|
|
 |
Frolson83 [Usunięty]
|
Wysłany: 06-08-2007, 23:05
|
|
|
Witam wszystkich, problem polega na tym ze podczas jazdy strasznie chuczy w skrzyni, jak wysprzeglasm to przestaje.Myslałem ze to morze ze konczy sie olej,wyieniłem olej w pierwszej kolejnosci i nic dalej to samo,ciegle chuczy, leje mi ze skrzyni olej, jak zostawiłem auto na podjezdzie pzred domem(plama oleju pod skrzynia na glebie).Czasami podczas jazdy nie ma drugiego biegu ale jak nie docisne sprzegła i leko zgrzytnie w skrzyni to wszystko wraca o normy i 2-jka jest spowrotem.Ale jusz wporzadeczku zapkupiłem skrzynie i jutro misiu jedzie na przeszczep) |
|
|
|
 |
|
|