Przycisk "TEMP OUT" w Klimatronicu . |
Autor |
Wiadomość |
sunnto [Usunięty]
|
Wysłany: 31-07-2007, 22:11 Przycisk "TEMP OUT" w Klimatronicu .
|
|
|
Witam wszystkich .
Zaznaczam że nie jestem pedantem ale strasznie razi mnie wytarty przycisk TEMP OUT w Klimatroniku . "Świeci" białym plastikiem i tym samym psuje przepiękne wnętrze mojego nowo zakupionego Galusia z 99r .
Czy ktoś z szanownych kolegów wie w jaki sposób można go "poczernić" bez konieczności rozbierania całego panelu ?
Przeglądając forum natrafiłem już na parę Miśków z tym problemem więc temat może kogoś zainteresuje .
Ps. A tak w ogóle to chciałem się przywitać i pozdrowić wszystkich miłośników samochodów marki Mitsubishi . Przeglądam to forum już od pewnego czasu i znalazłem tu wiele cennych wskazówek i porad które przydały mi się przy zakupie auta . |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 31-07-2007, 22:16
|
|
|
Czarny pisak nitro? |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
Simones [Usunięty]
|
Wysłany: 04-08-2007, 00:49
|
|
|
saphire napisał/a: | Czarny pisak nitro? |
a masz tak chirurgiczna precyzje w reku? |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 04-08-2007, 16:59
|
|
|
Jak się łapy nie trzęsą a jeśli ten przycisk do zamalowania na czarno jest niezbyt mały to chyba dało by radę bez rozbierania - kiedyś podobnież reanimowałem przycisk z napisem ON/OFF który tak się starł że czarne tło wybyło i zrobiło się białe i biały napis zlewał się z tłem. Czarny cienki pisak do pisania np. na płytkach CD + godzinka zabawy i kilka warstw ostrożnie i precyzyjnie nałożonych i przycisk wyszedł jak nowy. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
sunnto [Usunięty]
|
Wysłany: 07-08-2007, 11:28
|
|
|
Wydaje mi się że pomysł z czarnym flamastrem do pisania po płytach powinien wypalić .
W sobotę będę miał trochę czasu i się tym zajmę . Napiszę jakie rezultaty udało mi się ościągnąć .
Myślałem jeszcze o czarnej farbce którą wykorzystuje się do malowania modeli :/ |
|
|
|
 |
KrzychoP
Mitsumaniak krzychop
Auto: Galant E54A 1995 2.0 V6-24
Pomógł: 4 razy Dołączył: 09 Kwi 2007 Posty: 63 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 07-08-2007, 15:02
|
|
|
Farbka też zejdzie. Lepszym pomysłem jest pisak. A sam kontur liter TEMP OUT możesz spróbować maskować cienkimi paskami taśmy samoprzylepnej. |
_________________ Taki duży chłopak, a z miśkiem. |
|
|
|
 |
|