|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: witek.w-wa 07-12-2007, 01:42 |
Import 3000 GT |
Autor |
Wiadomość |
anth [Usunięty]
|
Wysłany: 08-08-2007, 01:53 Import 3000 GT
|
|
|
Witam wszystkich! Od 2 lat nosze sie z kupnem tego, jakze pieknego auta. Tak sie zdarzylo ze akurat kolega wyjechal do Kanady. W innym watku przeczytałem, ze import tego samochodu z USA jest bardzo korzystny, co wiecej, dostajemy samochod w dobrym stanie. Chcialbym podjac sie takiego przedsiewziecia lecz chciałem poprosic Was o rady. Czy ktos z obecnych tu forumowiczow przechodzil juz przez taka procedure? Czy import z USA do Kanady, nastepnie statkiem do Niemiec(podobno najbardziej opłacalne) bedzie dobrym rozwiazaniem? Na jak wysokie koszty jestem narazony sprowadzajac auto z tak daleka? Jesli ktos zna szczegolowe informacje na ten temat, bylbym bardzo wdzieczny. Pozdrawiam! anth |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 35 razy Dołączył: 02 Lip 2006 Posty: 5645 Skąd: Kraków
|
|
|