|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Stukanie w podwoziu |
Autor |
Wiadomość |
Jasiu [Usunięty]
|
Wysłany: 03-08-2007, 19:10 Stukanie w podwoziu
|
|
|
Auto:
Lantra 1993r. 1.6 16V
Problem:
W trakcie jazdy po nie równej drodze w podwoziu (z tyłu) coś strasznie stuka. Jak nacisnę pedał hamulca (lekko) to stukanie ustaje, a jak jestem zmuszony nacisnąć mocniej (na dziurawej drodze) to "podskakuje" mi pedał hamulca. Kładłem sie pod auto ale niczego nie wybadałem. Może ktoś miał już podobny problem i podzieli się swoją cenną wiedzą. Z góry dzięki. |
|
|
|
 |
novy
Mitsumaniak

Auto: EA5A SE
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 320 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 04-08-2007, 13:13
|
|
|
Sprawdz blaszki przytrzymujące klocki hamulcowe. Moje tez stukaly, wiec wystarczylo je troszke wygiac zeby mocniej przyciskaly klocek hamulcowy i stukanie zniknelo. |
_________________ EA5A SE
N14 SR20DET - Turbo przeciąg
 |
|
|
|
 |
Jasiu [Usunięty]
|
Wysłany: 11-08-2007, 10:25
|
|
|
Nie chce pisac nowego posta wiec zapytam tutaj. Potrzebuje kupic amortyzatory na tyl i nie wiem za bardzo jakie byly by dobre (i w miare tanie) do mojego auta. Jak macie jakies doswiadczenie to napiszcie tutaj (najlepiej z linkami do sklepow). Z gory dzieki i pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21939 Skąd: Wolsztyn
|
|
|