|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dostęp do częsci blacharskich |
Autor |
Wiadomość |
tomeko [Usunięty]
|
Wysłany: 13-08-2007, 12:09 Dostęp do częsci blacharskich
|
|
|
Witam wszystkich
Mam nadzieję, że nie zostanę mocno oprotestowany z moim problemem, a i ewentualne zebrane informacje może będą przydatne dla większego grona forumowiczów.
W związku z tym, że "wjechałem w twarde ", jestem poszukujący kilku elementów do mojego MSR '92.
Czy ktoś z szanownych forumowiczów wie, gdzie w miarę sprawnie i za w miarę "rozsądne" pieniądze można zanabyć z blacharki przednie błotniki (co prawda kuku ma jeden, ale że drugi podgnity, to wymienić chcę oba) oraz lewą przednią lampę i przedni kierunek.
Na allegro szukałem. Jeden gościu się odgraża, że ma wszystkie części do MSR-a, ale jak do niego zadzwoniłem, to miał tylko maskę .
Bardzo proszę o namiary - myślę że taki zbiór informacji będzie również przydatny dla innych
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|