|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Instalacja Gazowa w Colcie CAO 1,6 16v - wasze opinie itditp |
Autor |
Wiadomość |
ratttownik [Usunięty]
|
Wysłany: 09-08-2007, 23:11
|
|
|
W poszukiwaniach instalacji gazowych napotkalem na mała niejasność i nie wiem skąd ta róznica, mianownicie we wrocławiu za załozenie instalacji gazowej sekwencyjnej zaspiewali 2700 a w jeleniej górze 2000 i cena moze ulec spadkowi w dól w zależności od szybkości decyzji... i teraz moje pytanie skąd taka roznica cenowa? brc 2700 loveto czy jakoś tak >2000??? |
|
|
|
 |
PiotrekSL4
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 01 Lut 2007 Posty: 347 Skąd: Tomaszów Maz.
|
Wysłany: 10-08-2007, 22:09
|
|
|
Ja mam w moim BRC tylko II generacji. I nie narzekam wcale. Powiem tak. Różnica w cenie miedzy BRC a firma "Krzak" na pewno bedzie. Gdyż ta pierwsza to raczej dobra wloska firma i placimy za marke (ale i rowniez za jakosc). Lecz roznica nie powinna byc az tak znaczaca. Np. w moich okolicach roznica BRC vs INNE nie przekracza 300zl. |
_________________ Wspomnienie...
 |
|
|
|
 |
Wojtas2007 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-08-2007, 23:10
|
|
|
waldi-1, czesc waldi jestem zainteresowany kupnem twego autka opisz go.
pozdro |
|
|
|
 |
|
|