|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Off road W-wa |
Autor |
Wiadomość |
minimus [Usunięty]
|
Wysłany: 18-08-2007, 23:52 Off road W-wa
|
|
|
Od pewnego czasu razem z kolegami (i koleżankami) z forum Subaru sprawdzamy właściwości terenowe naszych Foresterów i Outbacków. Do tej pory byliśmy dwa razy na poligonie czołgowym w Okuniewie pod Warszawą.
Czy ktoś w Was nie chciałby się do nas przyłączyć? Tereny są fantastycze i dość zróżnicowane. Jest sporo piachu, ale też błotko, trochę podjazdów. Bawimy się świetnie.
Tu jest link na forum gdzie rozmawiamy na ten temat. Są też fotki i zdjęcia.
http://subaru.pl/forum/viewtopic.php?t=112482
Bylibyście miło widziani z Outlanderami, Pajero i L200.
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez minimus 19-08-2007, 11:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
stanik
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 26 razy Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 1248 Skąd: Legionowo k/Wawy
|
Wysłany: 19-08-2007, 01:39
|
|
|
to ja moze bym się i wybrał (nie mitsubishi, ale Grand Vitarą, mam nadzieję, że to nie problem ) tylko powiedzcie mi czy macie specjalne opony na tą zabawę, czy jeździcie na tych fabrycznych/uniwersalnych? |
_________________ #0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8 |
|
|
|
 |
minimus [Usunięty]
|
Wysłany: 19-08-2007, 10:54
|
|
|
Grand Vitara może być
Sprzęt (włącznie z oponami) mamy tylko i wyłącznie seryjny. |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 19-08-2007, 10:57
|
|
|
a gdzie ten link ? |
|
|
|
 |
minimus [Usunięty]
|
Wysłany: 19-08-2007, 11:07
|
|
|
już jest |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Pomógł: 15 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 3599 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 19-08-2007, 15:16
|
|
|
minimus, pod wawą polecam też "Farmę Makedońskich" chłopaki jeżdżą w Extreme team i można się od nich wiele nauczyć a przy okazji fantastycznie pobawić. Był czas, że jeździłem tam regularnie (mimo 200km...) ale potem na błoto najlepszy okazał si Kazber i pokazał mi, że daleko nie trzeba śmigać coby się utaplać a przy okzaji poznać właściciela traktora 4X4, który za flaszkę na własnym grzbiecie Ci samochód wyjmie
http://www.extremeteam.pl/index.php?cat=polska - linka do konatktu, naprawdę polecam jazdę z Markiem Makedońskim - fantastyczna cierpliwość i znakomity fachowiec do tego świetnie tłumaczy jak działa samochód
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
|
|