|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jak pozbyć się SW po konkretnym dzwonie ? |
Autor |
Wiadomość |
bartosz108 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-08-2007, 22:31 Jak pozbyć się SW po konkretnym dzwonie ?
|
|
|
Witam
To mój pierwszy post na tym forum więc witam wszystkich serdecznie.
Przy okazji pochwalę się iż kupiłem właśnie drugiego SW prawie takiego samego jak poprzedni.
Wracając do tematu.
Najechał na mnie IVECO (lodziarka) i konkretnie skasował mi autko.
Muszę je jednak pochwalić ponieważ mi i dwójce dzieci 3 i 6 lat nic się nie stało.
Z warty dostałem odszkodowanie 1/2 wartości i zostało mi to co zostało
Czyli większość do 3 rzędu siedzeń, lecz uszkodzony jest także przód (zderzak i chłodnice)
Czyli silnik,skrzynia,sprężarka do klimy, koła i opony, siedzenia, szyby prócz tylnej, deska rozdzielcza, zawieszenie i drzwi są OK.
Facet w skupie powypadkowych zaproponował mi 500 PLN.
Tyle zapłaciłem w czerwcu za same opony!
Proszę o radę CO ROBIĆ !?
Gdzie próbować sprzedać to co zostało i za ile?
Wszelkie rady będą mile widziane.
Pozdrawiam
Bartosz |
|
|
|
 |
wakosc [Usunięty]
|
Wysłany: 10-08-2007, 18:02
|
|
|
Bartosz108 proszę o telefon 603 068 868 Warszawa. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 18-08-2007, 21:10
|
|
|
Jest kilka opcji opchnięcia tego MSW:
- bawić się w sprzedaż części przez Allegro i inne portale z częściami samochodowymi (za same elementy nadwozia weżmiesz więcej niż te 500 zł)
- rozebrać na części i spróbować sprzedać je w firmach które skupują używane części
- naprawić i sprzedać?! |
|
|
|
 |
pi77otr [Usunięty]
|
Wysłany: 21-08-2007, 21:05 Re: Jak pozbyć się SW po konkretnym dzwonie ?
|
|
|
witam .kupiłbym kierunkowskaz przedni lewy o ile sie uchowal caly i jezeli sprzedajesz to co zostało na czesci. |
|
|
|
 |
|
|