|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:29 |
Co powiecie o... (Cari DID) |
Autor |
Wiadomość |
Yapa [Usunięty]
|
Wysłany: 21-08-2007, 16:02 Co powiecie o... (Cari DID)
|
|
|
Chcę zmienić moją TD'97 na coś nowszego. Znalazłem : pierwsza propozycja - niepokoi mnie dwukolorowa deska rozdzielcza i spasowanie klapy , podoba mi się liczba kucyków, wygląd i cena... druga propozycja tutaj mi się wszystko podoba oprócz ceny i opłat no i mniejszej ilości kucyków, chociaż to nie jest aż tak istotne.. |
|
|
|
 |
Pieniek
Mitsumaniak
Auto: Carisma DiD HP 2001
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 24 razy Dołączył: 16 Sty 2007 Posty: 284 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 21-08-2007, 21:43
|
|
|
Co do pierwszej to znaczek na klapie jest jednak srebrny. Ładne felgi i lotka ale moim zdaniem dywanik kierowcy jest za bardzo wytarty jak na 80 tys przebiegu. Taki sam u mnie złapał dziurę po 140 tysiącach. Seryjnie były dwukolorowe deski czy sie podoba to kwestia gustu.
W drugim nie podoba mi sie umyta komora silinika ( klasyczny zabieg handlarzy). Jeżeli nawet są jakieś wycieki to już ich nie widać a i cena z opłatami będzie sporo wyższa. Ogólnie pierwsza bardziej mi się podoba ale z takich zdjęć niewiele można wywnioskować. |
_________________ Pieniek |
|
|
|
 |
Yapa [Usunięty]
|
Wysłany: 21-08-2007, 23:02
|
|
|
Tak, masz rację, już się poprawiłem w kwestii znaczka Wobec tego chyba obejrzę ją sobie w realu, dzięki |
|
|
|
 |
Pieniek
Mitsumaniak
Auto: Carisma DiD HP 2001
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 24 razy Dołączył: 16 Sty 2007 Posty: 284 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 22-08-2007, 01:11
|
|
|
Yapa chciałem Cie tylko uczulić, że jeśli pojedziesz ją obejrzeć live i pojedziesz na jazdę próbną to nie napalaj się na osiągi ( a w porównaniu do TD to 115 KM może naprawdę zawrócić w głowie) tylko na chłodno wszystko obejrzyj i skalkuluj. Powodzenia.
Pozdrawiam. |
_________________ Pieniek |
|
|
|
 |
Yapa [Usunięty]
|
Wysłany: 22-08-2007, 14:25
|
|
|
jasne, dzięki, na pewno będzie różnica, ale to będzie mój drugi samochód, o którym wiem dużo więcej niż przy kupnie pierwszego - dokładnie go sprawdzę u swojego mechanika, z pełną diagnostyką. Nie będzie... |
|
|
|
 |
|
|