Zamknięty przez: Cezar 16-09-2008, 12:33 |
Dołącz do wyjazdu na zlot do Strykowa w piątek. Trasa. |
Autor |
Wiadomość |
doli73 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-08-2007, 08:27
|
|
|
Axer napisał/a: | Oki, doli... będziemy około 13, jakieś kilometr za Olsztynkiem przy trasie jest zajazd TOKAJ (po lewej stronie) wię może tam się spotkamy, w razie czekania można spokojnie kawkę wypić. |
Ok Axer. Jestem za!!!!!! |
|
|
|
 |
cy_cek [Usunięty]
|
Wysłany: 21-08-2007, 22:19
|
|
|
Ja także jadę do Strykowa, więc będę jak bajbardziej godnie reprezentował grupę Warmińsko-Mazurska.
Ja będę ok. 16 wyjeźdzał z Wawki od razu do strykowa, bo od poniedziałku do piątku pracuję w Warszawie i bez sensu jest wracać do Olsztyna
Więc do zobaczenia w Strykowie. |
|
|
|
 |
doli73 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-08-2007, 13:20
|
|
|
Cy_cek, to do zobaczyska w Strykowie. |
|
|
|
 |
marecki338
Mitsumaniak
Auto: Outlander 6, COLT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-08-2007, 17:01
|
|
|
witam. jestem z wami duchem żniwa sie mi przeciągaja i wogle lipa totalna z ta pogodą. wiec mimo moich szczerych chęci nie wydole. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-08-2007, 23:58
|
|
|
Oby jak najmniej "przypadkow" po drodze.
Gwoli przypomnienia - jazda w kolumnie wymaga zezwolenia z Policji - tym bym sie nie przejmowal ale zwroccie uwage na to, ze w kolumnie pierwszy powinien jechac samochod najwolniejszy a najszybsi na koncu.
I pamietajcie - zasada Zlotow mitsumaniakowych jest taka, ze samochody sa na szarym koncu. Najwazniejsze sprawy na Zlocie - to Wy i Wasze bezpieczenstwo. Droga na i ze Zlotu tez sie miesci w tej definicji. Prosze o to, zeby Miski sie wyroznialy.
Pozdrawiam |
Just think...
. |
|
|
|
 |
doli73 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2007, 07:34
|
|
|
Marecki338, szkoda że cie z nami nie będzie. Ale żniwa nie wybierają. Może za rok? |
|
|
|
 |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2007, 11:40
|
|
|
Cześć doli ....... łady h...... z miejscami noclegowymi wyszedł prawda,,, musimy się sprężać aby w miarę szybko dojechać bo trzeba bedzie trochę powalczyć na miejscu o spanko |
|
|
|
 |
ŁukaszGTi [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2007, 21:13
|
|
|
ja rowniez was zawiode a przydalo by sie abym byl
zycze wam udanej zabawy |
|
|
|
 |
doli73 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2007, 21:57
|
|
|
Łukasz GTI-dzięki. Szkoda że cię nie będzie.
Axer napisał/a: | Cześć doli ....... łady h...... z miejscami noclegowymi wyszedł prawda,,, musimy się sprężać aby w miarę szybko dojechać bo trzeba bedzie trochę powalczyć na miejscu o spanko |
Axer, ja zabije tą s...ke. Wiem że musimy sie pośpieszyć z dojazdem, ale nie wiem czy wiesz ja jadę też ze swoją 2 letnią córeczką i będę musiał robić postoje. Zobaczymy jak pójdzie. |
|
|
|
 |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2007, 22:01
|
|
|
wiem doli że jedzisz z niunią,,,, oki spokojnie damy radę rozmawiałem dziś osobiście z właścicielem ośrodka, już wie że mu jutro zrobię taką jazdę jakiej jeszcze nie widzaiał w swojej krainie podziemnej pomarańczy, więc do jutra około 13 przy TOKAUJU |
|
|
|
 |
doli73 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2007, 22:04
|
|
|
Ok Axer. Zamawiaj kawę jak bedziesz wcześniej. |
|