|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1G 90-94] wibracje silnika c.d.mechanik potrzebny!!! |
Autor |
Wiadomość |
Tomek37 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-08-2007, 19:09 [1G 90-94] wibracje silnika c.d.mechanik potrzebny!!!
|
|
|
Witam niedawno opisywałem problem wibracji silnika w moim aucie dziękuje za wskazówki.Mieszkam w Oławie koło Wrocławia- czy ktoś może mi polecić kogoś kto naprawiłby moją eclipse??? jak do tej pory nie znalazłem nikogo komu mógłbym zaufać.Mam już nauczkę po ostatnim razie.Proszę pomóżcie! |
|
|
|
 |
aurii [Usunięty]
|
Wysłany: 26-08-2007, 17:46
|
|
|
simka
a co sie moze rozwalic w silniku gdy podczas jazdy peka nam pasek od tego wałka ????
Moze sie stac cos powaznego czy wystarczy zalozyc pasek i bedzie dobrze??? |
|
|
|
 |
kiepuczi
Forumowicz
Auto: Eagle Talon Tsi AWD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Lip 2005 Posty: 203 Skąd: Pulawy
|
Wysłany: 26-08-2007, 20:01
|
|
|
jesli zerwany pasek nie wkreci sie w rozrzad to nic, ale najczesciej zrywa nam sie rozrzad i mamy pogietych kilka par zaworow |
|
|
|
 |
cy_cek [Usunięty]
|
Wysłany: 27-08-2007, 11:01
|
|
|
Może poszedł przegub wewnętrzny? Krzyżak pękł i wibruje. Miałem to samo. Spróbuj skontaktować się z użytkownikiem forum Romel. Powienien pomóc. Jest chyba z tamtych okolic. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|