Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: Hubeeert
24-04-2007, 00:12
ROZMOWY ROZNE - NA KAZDY TEMAT O JAKIM CHCECIE GADAC
Autor Wiadomość
arekp 
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-08-2007, 15:34   

PS jest daaaaaaaaaaaaaaaaaa...leko w tyle za PWr. Kiedys nawet chcialem sie przeniesc do Wroclawia zeby tam studiowac informatyke bo z PS mozna jedynie bylo wyniesc poczucie straty czasu.

novy 
Mitsumaniak

Auto: EA5A SE
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-08-2007, 15:44   

Rafal_Szczecin napisał/a:
novy ale odgrzales kotleta

jak sie nie ma czasu na porzadny obiad to sie kotlety odgrzewa :mrgreen: a tak powaznie to troche pobuszowałem po topicach i to znalazłem nie patrząc na datę :)

Cytat:
nie iwem jak u Was, ale mam znajomych po PWr (Politechnika Wrocławska) z Wydzialu Mechanicznego (najlepszy w Europie) i nie mają żadnych problemów z pracą

To fakt. Sam skończyłem polibude we wrocku (wszakrze telecom) ale mam znajomych z mechanika i maja dobrą pracę, dobrze płatną, są w niej baradzo dobrzy, szybko awansują....ale...no właśnie...pracują w Irlandii lub UK i tam są doceniani :(

arturro napisał/a:
teraz nigdzie nie ma problemow z praca, sa problemy z ludzmi ktorzy chca pracowac za okreslone pieniadze

...co najlepiej widać w ilości kasjerów w hipermarketach....

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 29-08-2007, 20:03   

novy napisał/a:
...co najlepiej widać w ilości kasjerów w hipermarketach....

hehehe wlasnie w b-stoku koncza sie budowac carrefour x2 i real wiec w auchan wszyscy dostali podwyzki, najsmiesniejsze jest to ze menadzerowie w nowych hipermarketach maja za zadanie znalezdz kasjerki za min krajowa :D :D :D
zacytuje znajomego ktory wlasnie ma sie tym zajac: "....gdzie ja k.... takich ludzi znajde?"
wkurza mnie strasznie ze pracodawcy wogole nie widza problemu.
skonczyly sie czasy ze bezrobotny jak znalazl prace czul sie jakby "zlapal Pana Boga za nogi", a zmienily sie w ten sposob ze pracownik ma juz taka swiadomosc, a pracodawca jeszcze nie i dostaja po dupie ostro :)

Odpowiedz do tematu