|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] schemat lampki pod sufitem. |
Autor |
Wiadomość |
Xecutioner [Usunięty]
|
Wysłany: 31-08-2007, 20:27 [Cari 1.6] schemat lampki pod sufitem.
|
|
|
Witam,
czy ma ktoś z Was schemat lampki wewnętrznej znajdującej się pod sufitem lub może zrobić zdjęcie ułożenia w niej blaszek?
Niestety po rozkręceniu tej lampki okazało się, że coś jest powyłamywane i chciałbym na stałe zmontować ją aby świeciła się w chwili kiedy mam otwarte drzwi.
Na chybił trafił chciałem ułożyć te blaszki co skończyło się spaleniem 2 bezpieczników.
Dzięki za odpowiedź |
|
|
|
 |
szolim25 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-09-2007, 14:16
|
|
|
A gdzie sie znajdują owe bezpieczniki, bo u Mnie tez coś nie "halo" z tą lamką.... |
|
|
|
 |
Xecutioner [Usunięty]
|
Wysłany: 02-09-2007, 19:32
|
|
|
albo w okolicy lewej nogi jest czarna puszka z bezpiecznikami, albo pod maską po prawej stronie w górnym rogu jest czarna pokrywa od bezpieczników.
teraz nie pamiętam gdzie dokładnie był ten odpowiedzialny za lampkę ale chyba obok nogi. |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 02-09-2007, 19:38
|
|
|
opis bezpieczników jest zrobiony jak dla analfabety za przeproszeniem i podwieszony tu na forum. Wystarczy odrobina chęci i sam wpada prosto w zasięg widzenia...... |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
|
|