|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jak w tym patatajstwie zmienic zarowke mijania? [1G] |
Autor |
Wiadomość |
rylo [Usunięty]
|
Wysłany: 31-08-2007, 19:48 Jak w tym patatajstwie zmienic zarowke mijania? [1G]
|
|
|
Hej
Na pewno kiedys takie pytanie juz padlo - mi sie samemu nie udalo. A chce sie zabrac za te sleeping eyes:)
dzieki i pozdro |
|
|
|
 |
aurii [Usunięty]
|
Wysłany: 31-08-2007, 20:25
|
|
|
to czemu w temacie jest o zarowkach mijanina a piszesz ze chcesz wiedziec cos na temat spiacych oczu???? to całkiem inne bajki (tak mi sie bynajmiej wydaje) POpraw temat a napewno wiecej odpowiedzi bedzie )
A zeby zrobic numer z otwieraniem swiatel to chyba trzeba przy bezpiecznikach pogrzebac |
|
|
|
 |
HouseM
Mitsumaniak Noob stalker :-X

Auto: DSM 1G GS + MSS 1.3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Cze 2007 Posty: 884 Skąd: Kraktown
|
Wysłany: 31-08-2007, 22:39
|
|
|
Na dzien dobry to się zdecyduj o co chcesz zapytać . !
Jak interesują Cie sleeping eyes to nawet nie proponuje Ci używania funkcji szukaj bo pewnie było by to zbyt skomplikowane.!
Wystarczy że poświęcisz około 10 s (słownie: dziesięć sekund) na przeczytanie aktualnej listy tematów w dziale technicznym i będziesz miał odpowiedź. |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=8mqb-atsy_w
^ mój kliperek ^ Historia: L300 1G - L300 2G - Lancer - Eclipse - MSS
 |
|
|
|
 |
conti64 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-09-2007, 23:03
|
|
|
HouseM, ale jesteś nie dobry dla kolegi rylo, a wystarczyło mu odpowiedzieć żeby odkręcił sobie plastiki przy klapach. Ale podejrzewam że to również jest skomplikowane jak używanie funkcji szukaj |
|
|
|
 |
geepard [Usunięty]
|
|
|
|
 |
|
|