|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pierscienie do mitsubishi |
Autor |
Wiadomość |
oktawian [Usunięty]
|
Wysłany: 06-09-2007, 18:23 Pierscienie do mitsubishi
|
|
|
Witam wie ktoś może z was czy i skąd bym mógł zamówić pierscienie do mitsubishi starion 2.0 Turbo wersja 180 KM oznaczenie silnika 4G63T rok produkcji 1985 pozdrawiam jeśli ktoś coś by wiedział będę wdzieczny ))) pozdrawiam |
|
|
|
 |
krzypolo
Mitsumaniak

Auto: plymouth laser,Outlander Turbo
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lip 2006 Posty: 958 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 06-09-2007, 18:27
|
|
|
A pytałęś u Japaneze ? |
|
 |
oktawian [Usunięty]
|
Wysłany: 07-09-2007, 00:03
|
|
|
nie a masz może na niego jakies namiary bardzo ci dziekuje pozdrawiam oktawian |
|
|
|
 |
maklakus
Mitsumaniak

Auto: 200sx
Pomógł: 6 razy Dołączył: 30 Cze 2006 Posty: 378 Skąd: Lublin
|
|
|
|
 |
zwolin
Forumowicz baaardzo zły miś ;-)
Auto: Carisma 1.8 GDI
Pomógł: 6 razy Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 481 Skąd: Wawa Ursus
|
Wysłany: 10-09-2007, 20:28
|
|
|
Jakby były jakieś niemiłosierne schody z kupnem pierścieni, to w wawie na pl. Grzybowskim jest (był?) gość, który dorabia pierścienie na zamówienie. Nie wiem jak z turbo, ale ja z N/A z 20kkm na tych pierścieniach zrobiłem, zanim popsułem silnik(p... pasek Gatesa) i było OK. Jakbyś był zainteresowany to daj znać, jak będę przejeżdżał, to weznę od gościa namiary i pogadam, czy da radę. |
_________________ Pozdrawiam
Zapraszam na Stronę Piotrusia - podaruj 1% mojemu dziecku |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 12-09-2007, 11:24
|
|
|
oktawian, napisz na PW do user Kiepuczi (mod działu eclipse), ja od niego sprowadzam do siebie pierścionki ORI MITSU z USA. Koszt 500 PLN, czas oczekiwania około 3 tyg. (w PL koszt tylko w serwisie 1250PLN i czas oczekiwania 3 mc). Koszt pierścienie u Japaneze ORI od Hyundai 600 PLN. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
|
|