|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:29 |
[Cari 1.9DI-D] Kupno samochodu Mitsubishi Carisma. |
Autor |
Wiadomość |
Nofy [Usunięty]
|
Wysłany: 07-09-2007, 11:22
|
|
|
Mondeo I to inna zupełnie bajka bo tam są reflektory z plastikową wkładką, która po prostu żółknie. Więc świecenie zależy od tego czy się chce właścicielowi to wymienić i czyścić Różnica na ok 10letnich wkładkach i na nowych jest zatrważająca wiem z doświadczenia, choć na nowych wkładkach też nie świeci tak jak by się chciało |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 07-09-2007, 13:22
|
|
|
saphire napisał/a: | gaz ... ani za delikatnie ani za twardo ... nie wiem jaką ma twardość w DID | W DID to raczej "twardo". Nie ma szybkiego wzrostu obrotów po naciśnięciu pedału gazu. Taki "shuter lag" jak w aparatach foto. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
|
|