Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Samochód demo
Autor Wiadomość
Herdi
[Usunięty]

Wysłany: 07-09-2007, 23:07   Samochód demo

Witam, tak jak w temacie poszukuję ładnego auta na demo jednej ze znanych firm CA jako samochód demo. Zakup sprzętu grającego w super promocyjnej cenie, montaż free właściciel auta pokrywa jedynie wartość materiałów instalacyjnych - warunek auto musi być udostępnione pary razy w roku na targi i inne wystawy :)

Rado
[Usunięty]

Wysłany: 08-09-2007, 13:55   

a czy Mitsubishi Colt CJ0 czerwony nadaje się na takie coś, czy szukacie coś "ładniejszego"?? ;)

[ Dodano: 08-09-2007, 14:04 ]
poniższe fotki sa troszke nieaktualne, poniewaz zalożyłem alufelgi, wszystko można obejrzeć na coltmania.pl - także nick Rado

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 08-09-2007, 16:22   

z jakim kosztem trzeba sie liczyc ??
w ogole daje auto, mam jezdzic na pokazy i jeszcze za to placic :doubt: :badgrin:
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

Herdi
[Usunięty]

Wysłany: 08-09-2007, 22:40   

Matejko napisał/a:
z jakim kosztem trzeba sie liczyc ??
w ogole daje auto, mam jezdzic na pokazy i jeszcze za to placic :doubt: :badgrin:

A gdzie jest napisane że masz za jazde na pokazy płacić??

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-09-2007, 22:43   

Herdi, jakie koszty wchodzą w grę?

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Rado
[Usunięty]

Wysłany: 08-09-2007, 22:48   

Herdi jaki koszt trzeba liczyc na poczatek, co oferujecie w zamian i jak zamierzacie przerobic auto? (czy chodzi np. o wywalenie tylnej kanapy i zabudowanie calego bagaznika?) oraz napisz jakie macie wymagania co do auta

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Wysłany: 09-09-2007, 05:03   

Herdi napisał/a:
gdzie jest napisane że masz za jazde na pokazy płacić??

to taki zart :)
jakcos to moje auto do obejrzenia tutaj: GALERIA
jak nie chcesz pisac jakby miala wygladac cala wspolpraca na forum to zapraszam na pw.
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 09-09-2007, 12:58   

Matejko, Twoje i tak sie nie nadaje, bo jest antyakustyczne :P

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Wysłany: 09-09-2007, 14:11   

Chooper napisał/a:
Matejko, Twoje i tak sie nie nadaje, bo jest antyakustyczne :P

jak moje nie, to twoje tez nie :D
a artura sie nadawalo ?? :D
Lexus IS220D
Calish4nia

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 09-09-2007, 18:57   

Matejko napisał/a:
jak moje nie, to twoje tez nie :D
a artura sie nadawalo ?? :D

wiuem, też swojego nie proponuję :lol: :mrgreen:

arturowe też sie nie nadaje :P :lol: :badgrin: :D

Herdi
[Usunięty]

Wysłany: 09-09-2007, 20:01   

OK Panie i Panowie, opiszę sprawę tak:
Zadałem temat tutaj bo pomyślałem że może któreś z Was z MitkowychManiaków chciałoby mieć fajne autko za relatywnie nieduże pieniądze. Sprzęt oferowany jest z bardzo dużym rabatem ale w zamian pokazywanie auta przez rok na różnych imprezach. Naszykować trzeba jakieś 6-7 tysi ze wstępnych założeń ale półę można oczywiście rozszerzyć i dołożyć klocków różnych różnistych. możemy również zrobić na samochodzie całą masę innych modyfikacji aniżeli multimedia i nagłośnienie. Ideą tego samochodu jest naprawdę fajne (czytaj ŁADNE) granie a nie żadna łupanka, więc wizje dudniącego samochodu możecie sobie wybić z głowy !!! czysta jakość brzmienia !!!. rozszerzone o jakieś skromne multimedia żeby odpalić DTS'a, ale oczywiście całość można rozbudować o ile właściciel samochodu ma taki kaprys to ma najlepszą możliwość realizacji swojego pomysł za duuuuużo mniejsze pieniążki.
Ale wracając do tematu samego samochodu to nie musi być to koniecznie mitsubishi, może macie znajomych, przyjaciół czy kogoś z rodzi z takim samochodem to proszę bardzo, ja serdecznie zapraszam - jest tylko jeden warunek - musi to być auto nietuzinkowe, zwracające na siebie uwagę.

Co do samochodu łupanki to też jest taka możliwość - prowadzone są rozmowy właśnie na ten temat z innym vendorem i tu samochód ma generalnie hałasować :) ))))))))))))))) więc np. takie Colty młodych ludzi to super sprawa :) jeszcze jakiś spoilerem, ładna felga i dobra prezencja i jesteśmy w domu :)

Rado
[Usunięty]

Wysłany: 09-09-2007, 23:46   

w sensie jakie masz propozycje dla colta? w sensie dla mnie...

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 09-09-2007, 23:57   

Herdi, to jeszcze z konkretnych pytań.

Jaki model Mitsu Cię interesuje?
Co oprócz audio ma zostać zmienione?
Jak długo zajęłaby instalacja?
Jakie są Wasze preferencje co do modelu/rocznika?

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Herdi
[Usunięty]

Wysłany: 10-09-2007, 08:20   

Hubeeert napisał/a:
Herdi, to jeszcze z konkretnych pytań.

Jaki model Mitsu Cię interesuje?
Co oprócz audio ma zostać zmienione?
Jak długo zajęłaby instalacja?
Jakie są Wasze preferencje co do modelu/rocznika?

Tak jak już pisałem autko ma zwracać uwagę ma być nietuzinkowe (nie musi być Mietek) no ale cyrku też nie chcę, co do zmian to nie wiem, wszystko zależy od tego czego również będzie chciał właściciel auta. Moje plany to dobra muza jakieś dvd i monitor do odpalenia DTS'a, no ale można zrobić i dużo więcej, w tej kwocie jest tylko i wyłącznie sprzęt i materiał moja robota jest za free bo to też będzie i moja wizytówka. Ale jeśli ktoś chce dużo więcej to proszę bardzo zasady pozostaną te same tyle że dojdzie więcej sprzętu. Czas instalacji uzależniony jest od ilości przeróbek i instalowanego sprzętu, bo jak ktoś będzie chciał wsadzić 15 monitorów i 2 plazmy to troszkę nie ta koszty wyjdą no i czas się nieco wydłuży :)

Tomas79
[Usunięty]

Wysłany: 10-09-2007, 09:41   

Taka gadanina ni w 5 ni w 10.
Konkretnie ile czasu i kasy wyniesie założenie instalki DTS z 1 monitorem do sedana (Galant) Odtwarzacz, monitor, system wzmacniaczy, glośników kabli, zabudowa bagażnika?
No i oczywiście okreśł warunki wyboru autka, bo jak ktoś przyjedzie porysowanym lakierem albo zniszczoną tapicerką to raczej sie nie zdecydujecie..

A z drugiej strony jeśli nie stać Was jako firmę na pokrycie kosztów 5-6tys sprzętu to co to za firma - to przecież dla Was reklama i business! Znam firmę która klientowi założyła instalkę za darmo, a potem jeszcze płaciła za wypożyczenie auta na targi - póki sami nie zrobili własnego samochodu demo.

Odpowiedz do tematu