|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Sprężyna pneumatyczna bagażnika sedan |
Autor |
Wiadomość |
xpascal [Usunięty]
|
Wysłany: 09-08-2007, 23:28 Sprężyna pneumatyczna bagażnika sedan
|
|
|
Jak w temacie - padła mi. Podebrałem jakąś podobną i chcę zainstalować. Długość taka sama ale te sprężyny są bardzo mocne. Czy ma ktoś wypróbowany sposób instalacji? We dwóch próbowaliśmy wepchać toto, ale nie udało się nam jej tak ścisnąć by podłożyć pod klapę. |
|
|
|
 |
Frost
Mitsumaniak Moderator E88A

Auto: Galant E88A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 1377 Skąd: Gorzów Wlkp.
|
Wysłany: 08-09-2007, 17:51
|
|
|
Powodzenia.
Jest jakiś myk na to, ale to jest ciężka praca wiem, bo je ostatnio wyciełem, ponieważ gniotły mi magnesy w głośnikach, i powiem że te druty są napięte jak bycze jęd.....a, na maxa, a wystarczyło by włożyć teleskopy, chodź klapa jest tak ciężka że nie wiem czy utrzymają.
Pozdr |
|
|
|
 |
xpascal [Usunięty]
|
Wysłany: 10-10-2007, 22:27
|
|
|
ha, bo to tak jest
przykręciłem od góry do mocowania klapy, od dołu doczepiłem wiadomą blachę, wziąłem młotek i pukając przez klocek drewna pracowicie wstukałem to na miejsce.
Trzeba było się napocić ale to chyba jedyna skuteczna metoda. |
|
|
|
 |
mx4000 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-11-2007, 22:26
|
|
|
A ja mam taki problem spada mi klapa wymieniłem sprężyny od drugiego galanta któremu klapa nie spadała godzinę się męczyłem z wymianą i co klapa nadal spada wiecie jak się zdenerwowałem kto wie o co chodzi jeśli to nie jest wina sprężyn to czego ? |
|
|
|
 |
|
|