jestem wierzącym katolikiem ale to już przesada.... |
Autor |
Wiadomość |
chwalow [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2005, 12:09 jestem wierzącym katolikiem ale to już przesada....
|
|
|
Tak jak kiedyś bulwersowały mnie radia za 10 pln oklejone nalepką Radio Maryja sprzedawane po 100 PLN "wiernym" tak teraz bulwersuje mnie to co wymyślają w kwestii prenumeraty ...
Sledze z niepokojem to co wszyscy z Radia Maryja i im pokrewni wyczyniają.... i żałość mnie ogarnia....przeciez ci ludzie są jak sekciarze!!!! Co Wy na to?
http://www.naszdziennik.pl/dodatek/prenum2.gif |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-12-2005, 12:43
|
|
|
Krzysztof to jest forum o motoryzacji i tak jak prosiłem o opinie userów w temacie kto zostanie prezydentem tak prosze teraz o opinie czy chcemy tu rozmawiać o religiach i tematach pokrewnych - moim zdaniem nie. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2005, 12:56
|
|
|
Ja tam moge rozmawiac o wszystim:)
Chwytaja sie kazdego sposobu zeby znalesc czytelnika:) |
|
|
|
 |
chwalow [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2005, 13:07 drogi
|
|
|
Drogi Hubercie.
Skoro możemy w offtopiku rozmawiąc o psach to dlaczego nie o prezydentach i religiach?
Ok jeśli Tobie przeszkadza mój post to skasuj go i po sprawie.
Pozdro
ps to Ty mi dałeś ksywke malkontenta?? - podoba mi sie |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2005, 13:16
|
|
|
Hubert się czepia. Chce zarobić drugie ostrzeżenie . To, że nie lubię jakiegoś tematu nie znaczy, że inni nie mają o nim dyskutować.
Hubert, polecam opcję ignoruj. Robię tak zawsze gdy wyskoczy temat życzeń urodzinowych. |
|
|
|
 |
chwalow [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2005, 13:34 hmmm
|
|
|
Niewnikam w to czy się czepia czy też nie - ma prawo sie wypowiedzieć.
A ja dalej jestem zbulwersowany tym co oni na tej stronie wypisują i nietylko tam....załamka.. |
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2005, 13:39
|
|
|
ale co wypisuja? bo nie kumam namawiaja do prenumeraty rocznej tej o to gazetki a "w prezencie" dvd dostajesz.. kazdy orze jak moze;) |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 09-12-2005, 14:00
|
|
|
Nie przeszkadza - i nie kasuję i juz nie zamykam - mała nauczka po naszej ostatniej ozywionej dyskusji. I masz rację malkontent to ode mnie.
Pytanie dalej pozostaje - czy gadamy o wszystkim
Z góry powiem jeszcze jedno - jestem ateistą i nie przeszkadza mi religia. Jakakolwiek. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
chwalow [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2005, 14:01 taaa.
|
|
|
Zobacz jaka cena tej prenumeraty - toz to zwykła gazecina ...a na stronie www.naszdziennik.pl można poczytac troszke o tym undergroundzie.... masakra jak dla mnie ... że niewspomne że to przecież babcie i dziadki prenumerują. |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2005, 14:02
|
|
|
Chwalow, to jest normalny biznes. A, że żeruje na naiwności ludzkiej... Cóż, naiwny mamy naród i tyle. |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 09-12-2005, 14:17
|
|
|
Hubeeert napisał/a: |
Pytanie dalej pozostaje - czy gadamy o wszystkim
|
za rozmową o wszystkim, jeśli ktoś nie lubi polityki ignoruje, nie lubi wypowiedzi o radio maryja ignoruje. tyle..
Pozdro
Firek |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
|
Wysłany: 09-12-2005, 14:26
|
|
|
They call it business..... Church-business.
53% spoleczenstwa nie kupi w MediaMarkt, to kupia z prenumerata..... i tyle.
Kosciol katolicki jest najstarszym przedsiebiorstwem, dzialajacym z zajebistymi skutkami nieprzerwanie od ponad 2000 lat, sprzedajacym bardzo dobrze wypromowane produkty - zmartwychwstanie i odkupienie win, na ktore zawsze byl jest i bedzie popyt....... |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 09-12-2005, 15:41
|
|
|
Bartek, i tu niesposób się z Tobą nie zgodzić. Tak się złożyło, że teologia leży w moim zakresie zainteresowań i prześledziwszy historię religii ( w zasadzie każdej, choć kościół katolicki w między X - XV w zbił taki kapitał, że do dziś nie wiedzą ile mają;) ) wniosek jest jeden - założyć własny Kościół (no choćby Ojców Rozpustianów ). W zasadzie od III wieku brak jakichkolwiek zobowiązań w stronę Państwa, żadnych podatków, obowiązków wojskowych, grunty za 1 zł +VAT....
Panowie, ja mówię poważnie - załóżmy kościół
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2005, 15:43
|
|
|
Kosciol Mitsumaniakow
[ Dodano: Pią Gru 09, 2005 3:44 pm ]
albo jak to arturro mial podpis na MKP carisma church |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 09-12-2005, 15:45
|
|
|
potrzeba tylko 50 osob kiedys mozna bylo sciagac auta bez zadnych podatkow na kosciol, wiec moi koledzy zebrali 50 znajomych i rodzine, wymyslili jakistam kosciol zarejestrowali, nasciagali aut kasa byla i jest nadal |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
|