|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1G 90-94] Kolo zamachowe |
Autor |
Wiadomość |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 09-09-2007, 22:57
|
|
|
Tomasz82 napisał/a: | godzina wyjecie skrzyni biegow.
adaho tak skromnie sie zapytam czy ktos mu pomaga? |
HouseM napisał/a: | No mnie się tez nie chce wierzyć. Za samo wyjęcie i włożenie skrzyni liczą minimum 300zł |
Panowie tak na koniec żeby nie robić OT
Podnośnik kolumnowy, auto do góry, podstawiasz podnośnik hydrauliczny pod skrzynie biegów, klucz pneumatyczny tam gdzie się da, opuszczasz skrzynkę na hydrauliku, tarcza docisk itd. moment, i spowrotem. Moment no może z tą godzinką mnie poniosło, ale w dwóch z palcem w |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
cy_cek [Usunięty]
|
Wysłany: 09-09-2007, 22:59
|
|
|
Tomasz82 napisał/a: | wymiana sprzegla |
Tomasz82 pamietaj, sprzęgło tylko Daikin Exedy. Żadne inne. Na 100 000 km masz zgłowy problemy ze sprzęgłem. Sprzęgło w twoim colcie to we dwoje w 3 godziny powinno nam się udać wymienić. Mogę ci pomóc |
|
|
|
 |
Tomasz82
Mitsumaniak

Auto: Colt c58 gti 2.0
Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 15 razy Dołączył: 12 Gru 2006 Posty: 677 Skąd: RAWA MAZ
|
Wysłany: 09-09-2007, 23:02
|
|
|
kazdy tomasz jest nie dowiarkiem na poczatku grudnia jade do krakowa musze to zobaczyc.
zabieram dominika by byl swiadek stoper i liczymy czas tylko ciekawe czy do rawy dojade z powrotem. |
_________________ Colt c58 gti 2.0
Nissan interstar 2.5 cdti
Fiat Albea (firma)
Honda TRX250 (qadomania)
 |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 09-09-2007, 23:05
|
|
|
[quote=]zobacz co moze ci zrobic nie dokrecone kolo zamachowe http://www.nissanklub.pl/...48ad768[/quote]
no w eclipsie to ktos by mogl noge straic lub cos wiecej... silki poprzecznie nie wsdluznie |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 09-09-2007, 23:06
|
|
|
Tomasz82 napisał/a: | kazdy tomasz jest nie dowiarkiem na poczatku grudnia jade do krakowa musze to zobaczyc.
zabieram dominika by byl swiadek stoper i liczymy czas tylko ciekawe czy do rawy dojade z powrotem. |
Zapraszam i koniec OT.
TEMAT Koło zamachowe |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
Misiooo
Forumowicz

Auto: Mondeo kombi '08
|
Wysłany: 10-09-2007, 11:28
|
|
|
HouseM napisał/a: | No mnie się tez nie chce wierzyć. Za samo wyjęcie i włożenie skrzyni liczą minimum 300zł |
I dodam,że mam automatyczna skrzynię biegów a to jest chyba wiekszy problem z jej wyciągnięciem i włożeniem!!?? |
|
|
|
 |
|
|