|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 11-02-2007, 01:25 |
Space Wagon 4G64 |
Autor |
Wiadomość |
mario09 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-10-2006, 11:16 Space Wagon 4G64
|
|
|
Witam
Jestem tu nowy i odrazu zwracam sie do Szacownego Grona z prosba o pomoc.
Od niedawna jestem posiadaczem MSW 2,4 GDI '99. Super auto, standartowo cykajace hydrauliczne regulatory zaworow, brak mapy do nawigacji na Europe i Polske (tylko Niemcy)
Ostatnio pojawil sie duzy problem. Zaczela zapalac sie kontrolka check engine. Podjechalem do wrsztatu, podpieli auto pod kompa i stwierdzili blad 75. Nie mieli opisu do SW i odczytali ponoc z katalogu od Pajero z takim silnikiem, ze jest to blad zwiazany z akceleracja (elektroniczny sterownik przyspieszania). Ja wedlug swoich notatek od SW 4G64 mam napisane cos takiego: Exhaust valve control solenoid, bank 1 - circuit malfunction. Co teraz? Co to za eletroniczy zawor wydechu? Wogole nie wiem jak sie za to zabrac. W warsztacie blad zostal wykasowany natomiast usterka powrocila.
Prosze o pomoc
Pozdrawiam
[ Dodano: 26-11-2006, 16:06 ]
Ponawiam, auto stoi bo nikt nie ma czasu sie nim zajac, check swieci non stop. Moze jednak ktos sie orientuje co jest grane? |
|
|
|
 |
arecki74 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2007, 17:25
|
|
|
Naprawiles juz...jezdzisz czy sprzedales??
Zdaj relacje bo czegos takiego szukam a po przeczytaniu kilku postow troche zaczalem dygac... |
|
|
|
 |
mario09 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2007, 18:17
|
|
|
Naprawilem i jezdze. Udalo mi sie to zrobic dopiero 2 miesiace temu. Wszyscy rozkladali rece. Zrobilem to samemu i nawet za niezbyt duzye pieniazki. |
|
|
|
 |
arecki74 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2007, 18:27
|
|
|
A dokladniej co to bylo??
Jak Ci sie jezdzi tym autkiem, jak jest z dostepnoscia i cenami innych czesci eksploatacyjnych?? |
|
|
|
 |
|
|