Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Coś innego niż McDonald dla kierowcy
Autor Wiadomość
Como
[Usunięty]

Wysłany: 10-09-2007, 16:57   Coś innego niż McDonald dla kierowcy

No właśnie coś innego niż McDonalnd, KFC dla kierowcy. Możecie coś polecić? bo te hamburgery w Mc i kurczaki w KFC już mi sie dawno przejadly. Jedyny wymóg żeby w miare szybko było podane :) no i dobrze byłoby żeby bylo zjadliwe :)

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-09-2007, 17:07   

Zależy którędy i gdzie jeździsz - generalnie to coś w stylu karczmy takiej jak podlubelska ,,Bida'' http://www.karczmabida.lublin.pl/ czy poddynowska ,,Pod Semaforem'' http://www.podsemaforem.pl/ to zwykle w takich tanio i dobrze karmią.

NRQ
[Usunięty]

Wysłany: 10-09-2007, 18:40   

Ja na przykład bardzo lubię kanapki na BP w Łomży i zawsze gdy przez nią przejeżdżam, robie tam przystanek. Ogólnie kanapki z różnych stacji są pożywniejsze niż McDonald'sowe buły.

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 10-09-2007, 18:53   

a ja strasznie ubolewam i wnioskuje aby wkoncu otworzyli subway'a w bialymstoku.
i naturalnie polecam.

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-09-2007, 18:55   

na trasie wawa- katowice (8) po wyjechaniu z warszawy po drodze jest bar "Relax". za przyzwoite pieniązki dają nieziemsko dobre żarcie :) kotleciki, pierożki etc ;)

Lanserka
[Usunięty]

Wysłany: 11-09-2007, 20:36   

NRQ napisał/a:
Ja na przykład bardzo lubię kanapki na BP w Łomży

no są super szkoda że moja sympatia mi takich nie robi ;)
a zauważyłeś że te kafejki na bp troche się różnią? ostatnio byłm w takiej wild bean cos tam, za długa nazwa jak dla mnie ;) i mieli bardzo dobrą kawe z takim ciepłym ciachem

Tytus
[Usunięty]

Wysłany: 12-09-2007, 14:07   

bo sa dwie petit bistro oraz wild bean cafe. Co do kawy zgadzam się robią dobrą, niezłe są jeszcze grillowane kanapki i tortille

Odpowiedz do tematu