Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Dobre miejsce na wypoczynek..................
Autor Wiadomość
dm17
[Usunięty]

Wysłany: 22-01-2007, 20:53   Dobre miejsce na wypoczynek..................

Jakies fajne miejsce dobrze nadające sie na weekendowy wypad-ładne,czyste miłe miejsce na wypad dla dwojga...... :twisted:

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez dm17 05-09-2007, 16:46, w całości zmieniany 1 raz  

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-01-2007, 21:17   

chlopie - w PL masz tysiace takich miejsc - zalezy gdzie chesz jechac (jak daleko) i co robic
niedaleko masz zameczek w Rzucewie - jak dla mnie bomba, mozesz jechac w Bieszczady (poki jeszcze tyle sniegu nie ma), na Mazury
najlepiej idz do Empiku i poszukaj jakiejs ksiazki-przewodnika po Polsce, na weekend, we dwoje itp. - i wybierz po rysunkach

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 22-01-2007, 21:31   

Właśnie ... jak daleko chcesz jechać :?:

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 22-01-2007, 22:37   

Ale dałęm plame-zapomniałem napisać-sorki
Chodzi mi o niedaleką okolice-powiedzmy dawne woj gdańskie.

Krzyżak mówisz o zakmu Jan III Sobieski???

Pozdrawiam

PS.Wiem ze w Polsce jest masa takich miejsc-jeszcze raz sorki ze nie napisałem

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 23-01-2007, 08:55   

dm17,
polecam Kąty Rybackie :) ... super spokojna plaża, poza weekendem będzie pusto i romantycznie

druga propozycja - bliżej Ciebie .. to Rewa ... też morze... ale nie wiem czy to już na cały weekend.
Na pewno Ciekawe miejsce, a zwłaszcza półwysep (cypelek) o długości ok 200m i szerokości zaledwie kilku metrów (początkowo z 30m, ale na końcu zwęża się do 3/4m, aż w końcu cypelek znika pod wodą). Po jednej stronie cypelka jest Zatoka Pucka a po drugie Zatoka Gdańska

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 23-01-2007, 10:55   

ja mysle, ze dm17 pewnie wolalby gdzies znad zatoki uciec glebiej w ląd, co?
to moze ten zameczek w Rzucewie odpada, ale super teraz jest w roznych pensjonatach porozrzucanych po kaszubskich jeziorach - moze Wdzydze, moze Szarota kolo Koscierzyny, moze Ocypel - kazde miejsce ma cos w sobie, nawet Mechelinki sa super, a we Wdzydzach to i na nartach i na lyzwach pojezdzisz
idac za tropem Akbi - jedz jeszcze dalej, ze Katy Rybackie - czyli wies Piaski, ew. Hel

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 23-01-2007, 11:58   

No własnie jak pisał Krzyżak wolałbym uciec znad wody :D Szukałbym czegos własnie "na kaszubach" czyli okolice Kosciezyny,kartuz,bory tucholskie,Chmielno itd.Spokojne miejsca poza miastem i wodą :D

We Wdzydzach byłem dawno temu jako małolat i pamietam ze było fajnie :mrgreen:

Pytam sie bo moze ktoś gdzieś był i sie moze podzielić........szukam w necie ale jakos nie mozna nic znaleść-myślałem tez o wsispokojnej polecanej przez Ozziego ale tam nikt nie odpowiada-w sumie stronka wygląda fajnie..........no i bede szukał dalej.

Pozdrawiam i dzieki za pomoc.

andy1
[Usunięty]

Wysłany: 03-09-2007, 20:06   

ja polecam chmielno, ale to jeziorko najvardziej schowane, na końcu drogi jest fajny ośrodek gdzie można wypożyczyć rowerki wodne, przy ładnej pogodzie spokojnie można tam spędzić pół dnia. A odnośnie wypadów we 2 - tyle, że na krócej.
1. Molo i deptak w gdyni orłowie
2. biurowiec lotosu by night :)

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 03-09-2007, 21:28   

Chmielno - bardzo piękne miejsce , swojego czasu tam wypoczywałem.

Cytat:
. biurowiec lotosu by night

Rozumiem że to jakaś hard-corowa wersja tak :?: :D

andy1
[Usunięty]

Wysłany: 04-09-2007, 16:11   

Ochrona na żaden hardkor nie pozwoli. Chodzi raczej o romantyczny wieczorek w aucie ;) z widokiem na zmieniające się barwy tego budynku. Jak kupiłem cari postanowiłem wieczorem z kumplami trochę się pobujać i tam trafiliśmy właśnie, naprawdę czadersko to wygląda (my akurat wyszlismy z auta zapalić i popatrzeć - od razu podjechała ochrona jakimś pickupem, ale nie czepiali się, tylko patrzyli. Jadąc od strony gdańska, zaraz przed biurowcem są światła i na tych światłach trzeba skręcić w lewo, przejechać nad kanałem (chyba burzowym) i jest się od razu na parkingu. Pomijając to, że trawa jest tak równa, jakby ktoś osobno ziarenka rozkładał i to, że ławki są chyba chromowane - to miejsce to idealnie nadaje się na krótki wieczorny romantyczny wypadzik. Musi być ciemno, dopiero wtedy budynek świeci.

Kibloo 
mod L200
pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
Wysłany: 12-09-2007, 13:51   co do LOTOSU...

Najfajniejszy klimat jest jak na budynku pojawia sie napis- logo firmy i krąży wokło budynku po oknach... :twisted:

a z zupełnie innej beczki:
66 km od Gdańska masz zamek w Gniewie, całkiem ciekawe miejsce na wypad tak na pol dnia może na dzień, ale całkiem ciekawie...

andy1
[Usunięty]

Wysłany: 12-09-2007, 16:53   

o huh - byłem tam 2 razy i nie widzialem :( to musi być coś :D

samochodem też można się bujnąć na kawałek dnia na kamienne kręgi na kaszuby - konkretnie w Węsiorach koło Kościerzyny. Jadąc spowrotem przez żukowo można dobrze zjeść w knajpie 'u przyjaciół', albo zbaczając z drogi w żukowie podjechać w stronę kartuz i odwiedzić checz rybacką (zrazy w chlebie polecam).

Odpowiedz do tematu