|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
dobre to do Gala? |
Autor |
Wiadomość |
RadGtr [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2007, 13:41 dobre to do Gala?
|
|
|
Witam, w sierpniu kupilem Galanta E54 w super stanie, ale z fabrycznym audio.
Glosniki nie daja rady, radio to jakis wynalazek, ogolnie brzeczy to to dramatycznie.
Znalazlem cos takiego calkiem niedaleko
http://www.blocket.se/vi/12903482.htm?ca=9_s
cena w pln to ok 680 zlociszy za wszystko.
Zapytanie moje: czy to dobra cena? czy pogra to ciut w Galancie?
pozdro |
|
|
|
 |
Bastek [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2007, 13:48
|
|
|
Jak dla mnie pogra i to całkiem fajnie, ale dla miłośników i znawcow car audio pewnie to lipa |
|
|
|
 |
Trociniarz [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2007, 14:24
|
|
|
RadGtr napisał/a: | czy pogra to ciut w Galancie? |
Ciut tak, i nic ponad te "ciut". Cena moze i dobra ale ja bym tego nie kupił.
pozdr,
Kuba |
|
|
|
 |
RadGtr [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2007, 14:34
|
|
|
a co do 1000pln? kupie radio i cztery glosniki o lepszym brzmieniu? nie chodzi mi o lomot i wiadro basu wystarczy czysty dzwiek do natezenia w ktorym slychac jeszcze ambulans jadacy za mna |
|
|
|
 |
Trociniarz [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2007, 19:13
|
|
|
RadGtr napisał/a: | a co do 1000pln? kupie radio i cztery glosniki o lepszym brzmieniu |
pewnie ze tak. |
|
|
|
 |
HouseM
Mitsumaniak Noob stalker :-X

Auto: DSM 1G GS + MSS 1.3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Cze 2007 Posty: 884 Skąd: Kraktown
|
Wysłany: 11-09-2007, 20:28
|
|
|
Prawda jest taka że jak za te pieniądze to taki zestaw jest dobrym kąskiem. Nie ma tu mowy o jakiś rewelacyjnych osiągach czy idealnym brzmieniu ale za 1000zł nnie da się zbudować nic lepszego.
Moja opinia jest taka (a trochę sprzętu już się na słuchałem , na montowałem) że jak to ma kosztować ok 600zł to brać bo do 1000zł to nie kupisz nic wyższej klasy. |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=8mqb-atsy_w
^ mój kliperek ^ Historia: L300 1G - L300 2G - Lancer - Eclipse - MSS
 |
|
|
|
 |
M4mooT [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2007, 21:33
|
|
|
moim zdaniem to lepiej kupic wzmak 2 kanalowy i porzdany zestaw przedni a tyl sobie w ogole darowac bo tylko bedzie psul scene. co do tego X-ploda to nie uwazam to za dobry wybor. |
|
|
|
 |
Bastek [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2007, 21:36
|
|
|
Faktycznie nawet najprostrza Alpina, pociągnie lepiej, jeżeli chodzi o budzetowe radyjka jest bezkonkurencyjna:) |
|
|
|
 |
Dj Maly [Usunięty]
|
Wysłany: 12-09-2007, 17:02
|
|
|
RadGtr, powiem ci trak z tego modelu Sony zrezygnuj nie polecam jest bardzo awaryjny kumpel jak szybko założył tak szybko się tego pozbył (chodzi o jednostkę centralną) a co do wzmaka to ok ale reszta odpada jeśli nie wymagasz dużo od sprzetu to jak dla początkującego może być ale nie polecam |
|
|
|
 |
|
|