Czy wszyscy tak to rozumują . |
czy mogłem tak powiedzieć ?. |
tak |
|
15% |
[ 3 ] |
nie |
|
85% |
[ 17 ] |
|
Głosowań: 20 |
Wszystkich Głosów: 20 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
piotruś
Forumowicz ,DZIECI KWIATY.''
Auto: ford S-Max.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-09-2007, 20:20 Czy wszyscy tak to rozumują .
|
|
|
W jednym z ostatnich postów napisałem ........ ,,podobno obrazliwe słowo '' cytat; buraku dolałeś 2litry ? i nadgorliwy moderator przyznał mi za to - 3 punkty....... ( karne) nie jestem do końca przekonany czy takie słowo jest obrażliwe a zwłaszcza dla kogoś z Wa-wy . bo przecież nie sądzę że ktoś sam się pożalił . (chyba że to najprawdziwsza prawda .)to wtedy również nie ma o co , wybierając różne przykłady można by ukarać podobnie -za (sformułowanie pod postem ; opinie są jak dziury w ............
lub ( czas na wykopki ..............
lub ( morda najlepszego i wiele wiele innych
nurtuje mnie jeszcze za jakie przewinienie ile punktów się należy (nie znalazłem na forum).jestem w MM od 2005r. napisałem ponad 150 postów a chcąc napisać temat na ,,forum rozmów kontrowersyjnych'' nie mam do dziś dojścia (czy to normalne?)
bo jeśli mitsumaniacy to ,,Jedna wielka rodzina ,'' to dlaczego są kominy ?.
-ty możesz a ty to już nie .- i czekaj cierpliwie a -,,garb sam ci wyrośnie''. małe sprostowanie a propo mojego obrażliwego zwrotu bardzo dawno temu graliśmy z kolegami w karty żartowali wszyscy z jednego grającego (nie użyję słowa obrażliwego ) na zakończenie gry - w hu.. '' - ostatecznie wyszedł cało właśnie on i wiecie co powiedział cytat: ,, i tak się głupich chłopków w h... robi .'' na co wszyscy się roześmiali w głos .
można by więcej pytaczać tzw.obrażliwości -w roku 1977 byłem w wojsku i na rozprowadzeniu dow.pulku przwitał -,,Czołem chłopaki i dziewczyny'' niektórzy również byli zdziwieni dlaczego tak powiedział . ale już dla tych którzy nie byli w armii odpowiem na priwa . |
Ostatnio zmieniony przez piotruś 12-09-2007, 20:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24319 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 12-09-2007, 20:24 Re: Czy wszyscy tak to rozumują .
|
|
|
piotruś napisał/a: | a chcąc napisać temat na ,,forum rozmów kontrowersyjnych'' nie mam do dziś dojścia (czy to normalne?) |
musisz zglosic sie do moderatora tego dzialu i wyrazic chec tam pisania - ja tez musialem taka droge przejsc (zglosilem sie do Sruby) |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 12-09-2007, 20:36
|
|
|
piotruś napisał/a: | W jednym z ostatnich postów napisałem ........ ,,podobno obrazliwe słowo '' cytat; buraku dolałeś 2litry ? | A możesz podać link do tego posta? Wtedy się wypowiem. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
maxwell61
Mitsumaniak (****><****)

Auto: VW Touran 1.6 03'
|
Wysłany: 12-09-2007, 20:47
|
|
|
gdyby ktos do mnie powiedział "buraku" to osobiście bym sie zdenerwował ... wiele raz mnie nosiło na forum żeby komuś coś dowalić za kąśliwe pościki ale staram się jakoś nie używać epitetów wobec innych...mógł ci dac ostrzeżenie najpierw na PW np.... a co odpowiedział ci ten rzekomy "burak"? |
_________________ CARISMA 1.6 16V - sold
VW Touran 1.6 FSi
www.garagestories.pl
 |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
Wysłany: 12-09-2007, 20:54
|
|
|
No wypowiedź imho obraźliwa jeśli nie co najmniej nieuprzejma tak więc uważam że ostrzeżenie słuszne a w kwestii ilości punktów karnych z policją ciężko negocjować. Dostałeś, przyjmij honorowo na klatę, przeproś i żyj dalej. Nie ma ludzi nieomylnych. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
BUBU
Mitsumaniak Partyzant

Auto: Endeavor
|
|
|
|
 |
sruba
m3m&mitsumaniak football is a drug
Auto: Toyota Auris II TS
|
Wysłany: 12-09-2007, 21:45
|
|
|
piotruś napisał/a: | napisałem ponad 150 postów a chcąc napisać temat na ,,forum rozmów kontrowersyjnych'' nie mam do dziś dojścia (czy to normalne?) |
wystarczy kliknac w gornym menu "grupy", pozniej "kontrowersyjne", a pozniej przycisk "dolacz". mozna tez przez PW.
ja dostaje maila i jeszcze mi sie nie zdarzylo bym kogos nie wpuscil.
ale jasnowidzem nie jestem, wiec wybacz, ze jeszcze nie masz dostepu... |
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 12-09-2007, 23:12
|
|
|
piotruś napisał/a: | H .............e ee dobre 2l. dolaleś i nie ruszył.............buraku to nie motorower jak chcesz żeby jechał bez wachy to zaprzęgnij się do niego i ciąąąąąąągnij........heeeeeee. |
Jak o czymś piszesz to zacytuj.
A teraz zróbmy test.
Usunę z tego postu słowo o które Ci chodzi.
I pytanie do uzytkowników - czy post wciąż jest obraźliwy?
piotruś tak nie napisał/a: | H .............e ee dobre 2l. dolaleś i nie ruszył............. to nie motorower jak chcesz żeby jechał bez wachy to zaprzęgnij się do niego i ciąąąąąąągnij........heeeeeee. |
|
Just think...
. |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 12-09-2007, 23:31
|
|
|
wg mnie post nawet bez slowa " burak " nadal jest obrazliwy |
|
|
|
 |
BUBU
Mitsumaniak Partyzant

Auto: Endeavor
|
Wysłany: 13-09-2007, 00:30
|
|
|
Rafal_Szczecin napisał/a: | wg mnie post nawet bez slowa " burak " nadal jest obrazliwy |
Rafał zgodzę sie z tobą , z tym że mieści się to już w jakichś dopuszczalnych kanonach .
Gorzej że do Piotrusia nie dociera że obowiązuje jakaś etyka na forum , jasne że czasem jakieś emocje mogą wziąć górę , ale myślę że bardziej w rozmowie , jakby nie spojrzał , tłukąc w klawiaturę jest zawsze czas na zastanowienie i poprawienie posta ( w najgorszym przypadku edycja)
Mam nadzieję że w końcu do Piotrusia dotrze co zrobił źle i choćby na PW napisze do gościa "PRZEPRASZAM ZA GŁUPIĄ WYPOWIEDŹ"
Pozdrav |
|
|
|
 |
harpagan
Mitsumaniak Jaśnie Wielmożny Pan

Auto: Colt CC5A 4x4
|
Wysłany: 13-09-2007, 00:32
|
|
|
A ja mysle ze piotrus nie widzi roznicy co do rozmowy z kolegami, a wypowiedzia na publicznym forum i stad caly ten ambaras |
_________________ Frankenstein CC5A 4x4
 |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 13-09-2007, 00:37
|
|
|
BUBU,widze ze myslimy dokladnie tak samo . |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
|
Wysłany: 13-09-2007, 07:24
|
|
|
rozmowa z kolegami na zywo jest troche inna niz wypowiadani sie na publicznym forum, czesto do kogos nieznajomego,
ew. obrazony czy adresat wypowiedzi moze sie wypowie??
jak sie nie obrazil to pw do admina i sciagnie bany, ale to nie tylko jedno slowa ale i cala wypowiedz niebyt miła |
_________________ wspieramrozwoj.pl
sprawdzpodatki.pl
naszhandel.pl
kupujepolskieprodukty.pl |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
|
Wysłany: 13-09-2007, 08:02
|
|
|
Hmmm Prosty, Piotruś (nie wiem nic o tym, żebyście znali się bezpośrednio) jako, że znam was osobiście......
Do Piotrusia:
Prosty nie do końca wie dlaczego i jak działa Eclipse - jest jego użytkownikiem od niedawna, poza tym jest użytkownikiem który wie jak nim jeździć, wie gdzie wlać benzynę, olej itp......nie każdy musi wiedzieć, że 2 l benzyny przy zapowietrzonym układzie nie wystarcza do normalnego funkcjonowania układu paliwowego
Do Prostego:
Piotruś ma syna w naszym wieku, więc doświadczenie życiowe conieco uprawnia go do wychowywania nas
ale
fakt, że forma którą wybrał nie pasuje do publicznego forum i w 100% zgadzam się, że red bar się należy (co do wartości bym polemizował, ale nie co do faktu).
Do wszystkich:
Szacunek należy się każdemu.... i niech tak zostanie, choćby padały najgłupsze pytania...... |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
Wysłany: 13-09-2007, 09:36
|
|
|
piotruś, RB zasłużony ... nie tylko za "buraka" ale za cały obraźliwy post.
To, że Ty masz taką wiedzę jaką masz to nie znaczy, że ktoś jest burakiem bo jej nie ma. Przypuszczalnie ten ktoś, ma za to sporą wiedzę może na temat informatyki, bankowości, lecznictwa czy czegoś innego, o czym Ty nie masz pojęcia .... i co ??? Dla niego Ty będziesz burakiem
hm ... wedle powyższego to każdy z nas jest burakiem bo nikt nie zna się na wszystkim
piotruś, proponuję więcej wyrozumiałości w kolejnych Twoich postach. |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
|