|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: witek.w-wa 07-12-2007, 01:48 |
Problem z radiem 3000gt |
Autor |
Wiadomość |
karol89 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-09-2007, 15:47 Problem z radiem 3000gt
|
|
|
Witam! 3 -miesiące temu kupiłem 3000gt sl 97' i wszystko jest ok poza radiem Infinity cd/kaseta. nie dawno dowiedziałem sie ze radio ma padniety procesor. mam pytanie czy to nadaje sie do naprawy czy trzeba szukac nowego radia? jezeli chciałby ktos sie pozbyc:) takiego radia prosze o kontakt pozdrawiam:) |
|
|
|
 |
roob5 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-09-2007, 17:30
|
|
|
czesc. wszystko zalezy od ciebie czy chcesz miec to oryginalne radio czy nie. naprawa troche cie wyniesie, a nawet nie wiesz czy na procesorze sie skonczy. to radio ma 10 lat, wiec wez pod uwage stan lasera, i całej reszty. mam takie samo radio i jestem zadowolony choc laser nadaje sie do wymiany. ale mysle na wymiana na nowe radio wiec jesli bedzie ci zalezec bardzo to daj znac. wez takze pod uwage ze jezeli twoj 3kgt jest z usa to nie bedzie własciwie odbieral stacji radiowych gdyz sa to inne czestotliwosci. to chyba na tyle. pozdrawiam |
|
|
|
 |
karol89 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-09-2007, 18:08
|
|
|
hmm:) pewnie masz racje. po prostu te radia chyba niezłe sa (albo były ):) i troche mi szkoda tego radia ale cóż:) czym mozna zabudowac ta dziure zeby wsadzic jakis sprzecik normalnych rozmiarów?:) dzieki za rade pozdrawiam:) |
|
|
|
 |
roob5 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-09-2007, 21:26
|
|
|
SPRZECIK NIE MUSI BYC NORMALNYCH ROZMIARÓW. TERAZ DOSTEPNE JEST NA RYNKU DUZO ROZNYCH MAREK PRODUKUJACYCH AUDIO TEJ WIELKOSCI. DUZY WYSWIETLACZ I OPCJA GPS, ODTWAZACZEM DVD I TV. MOZLIWOSCI WIELE, TYLKO ZAPLECZE FINANSOWE SIE LICZY:) POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
vr4 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-09-2007, 14:21
|
|
|
Ja mialem navi z audi a8 i pasowala z tymi rozmiarami i skosami do 3kgt.pzdr |
|