Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Sedan vs HB
Autor Wiadomość
turek61 
Mitsumaniak
Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-09-2007, 18:25   

Chooper napisał/a:
jeden przeogromny minus sedana: kompletnie niepraktyczny w załadunku.
jak wszystkie sedany :badgrin:
Chooper napisał/a:
utwierda mnie to w przekonaniu, że ta dzielona kanapa g****o daje jeżeli za nią jest ten beznadziejny otwór przez który i tak praktycznie nie chce nic przejść.

W HB jak złożę oparcia tylnej kanapy to mogę słonia zaparkować w bagażniku mimo że mam w nim zb. LPG.

Ogólnie poza odgłosem popychaczy( po skodzie) dla Cari same +++ :P
Za 18 tys. w ub. roku kupiłem naprawdę dobry samochód z którego jak na razie jestem bardzo zadowolniony :wink:
Jak jechałem na wczasy A4 to gnałem cały czas lewym pasem...wiecie co mam na mysli :?:

Kaleid 
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4
Wysłany: 08-09-2007, 18:38   

p.s .Sedan oprócz wymienionych wad , ma też swoje zalety,największą jest większa sztywność karoserii w stosunku do HB.Reszta jest kwestią indywidualnego gustu.

mitsuzeus
[Usunięty]

Wysłany: 15-09-2007, 22:31   [Cari 1.8] plusy i minusy carismy? oki to lecę............

MOJA CARI GLX 1.8 Z 1996 ROKU ., KUPIŁEM NIEDAWNO UWAŻAM ŻE FAJOWE AUTKO TO CO INNI PISZA TO PRAWDA O TYM AUCIE. JA OBSZYJE KIEROWNICE SKÓRĄ BIALO CZARNĄ I NIC WIECEJ NIE ROBIĘ.KUPILEM ZA 9800 I UWAŻAM ŻE MALO KASY WYDALEM NA TAKIE KOMFORTOWE DUŻE I PRZESTRZENNE AUTKO I W DODATKU DYNAMICZNE.NA NAJWIEKSZY PLUS TEJ MASZYNY TO TO ŻE GDY JADEĘ 80KM/G NA 5 BIEGU TO DO WYPRZEDZANIA NIE MUSZE REDUKOWAĆ BIEGU NA NIŻSZY POPROSTU GAZ DO DECHY I KASUJE WSZYSTKICH KTÓRZY WOLNIEJ JEZDZĄ - BAJKA ODEJŚCIE/UWIELBIAM FIRME MITSUBISHI MIALEM WCZESNIEJ COLTA GLXI 1.5 12V Z 1991ROKU PRZEZ 3 LATA ZERO AWARII(NIGDY NA DRODZE NIE STAŁEM NA POBOCZU) :p WIEC STAWIAM NA TĄ MARKĘ !!!!!!!![[[[[[[A PRZY OKAZJI POZDRO DLA UZYTKOWNIKÓW MARKI "FIAT-FORD"-MOJE WYRAZY WSPÓLCZUCIA I PODZIW DLA MOCNYCH NERWÓW ]]]]]] POZDRAWIAM WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW TRZECH DIAMENTÓW 8) ©©OOOLLL ≡MITSU

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Wysłany: 16-09-2007, 17:00   

mitsuzeus CapsLock czy Shift ci się zaciął? Po co tak ,,krzyczysz'' ?

Odpowiedz do tematu