naklejki - czesc nastepna :) |
Autor |
Wiadomość |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-09-2007, 21:56
|
|
|
dm17 napisał/a: | Nie wiem czy pozostać przy "szkole karate" czy może coś innego... |
Myślę, że naklejka(logo) jako, że powstała już dawno i wiele osób taką ma na tylnej szybie to zmieniać ją w tym momencie już .... nie za bardzo można.
andy1 napisał/a: | są jakieś naklejki mitsumaniaków wogóle? i gdzie się takie rzeczy kupuje/zamawia? |
poczytaj ten temat: http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=9565
andy1 napisał/a: | osobiście byłbym za czymś bardziej klasycznym |
ja ew proponuję, ale jako coś dodatkowego, (bo obecna forma naklejki musi pozostać), coś w stylu czegoś takiego jak mają Mitsumaniaki z Małopolski.
Czerwien napisał/a: | Ja będę sobie robil na aucie za jakiś czas taką naklejkę jaką mieli na aucie chłopaki z Lublina w Strykowie:) |
heh ...coś takiego to jest fajne w formie magnezu (tak jak mają taksiarze) i naklejać na okres Zlotu/Spotu ... bo żeby tak na stałe ... |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
andy1 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-09-2007, 22:06
|
|
|
Ja jutro jadę do cezexu i kupuję folie samoprzylepne pod laser - czy ktoś mógłby wrzucić wzór szkoły karate w jakimś komputerowo - zrozumiałym formacie (do druku)? z góry dzięki
planuję na tylnej szybie zrobić - po prawej logo m3m, po lewej - mitsumaniaków, szerokości ok. 30 cm każde - teraz przynajmniej będę rozpoznawalny |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24323 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 17-09-2007, 18:49
|
|
|
ja ciagle mysle nad znaczkiem na lusterko - naklejke widac dopiero po minieciu sie (jest z tylu) a mi sie marzy by kogos pozdrawiac z daleka, twarza w twarz
pomysl zapodalem pare lat temu na MKP, wiem ze kilka osob sobie nakleilo
ja tez bym chetnie nakleil, ale nie mam czasu sobie takiego znaczka zrobic
bialy znaczek Mitsu na czarne lusterko pasuje swietnie i jest widoczny z daleka |
|
|
|
 |
sruba
m3m&mitsumaniak football is a drug
Auto: Toyota Auris II TS
|
Wysłany: 17-09-2007, 20:13
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | bialy znaczek Mitsu na czarne lusterko pasuje swietnie i jest widoczny z daleka |
bardzo dobry pomysl.
moze tylko zamiast znaczka mitsu, naszego klubowe logo ?
czyli te lekko stuningowane 3 diamenty ? |
|
 |
fiszhop [Usunięty]
|
Wysłany: 17-09-2007, 20:18
|
|
|
można ,tak jak pisze Sruba powielić sam środek naszej naklejki m3m
było by łatwiej wychwycić kogoś" naszego" |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24323 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 17-09-2007, 20:23
|
|
|
moze byc logo, chociaz znaczek bylby rozpoznawalny w calej PL, bo - jak pisalem - pomysl zapodalem kilka lat temu jeszcze na MKP i wiem, ze pare osob sobie takie cudo wyskrobalo
na biale lusterka mozna by dac czarny znaczek na pozostale do wyboru, chociaz proponuje 3 kolory: bialy, czarny, czerwony |
|
|
|
 |
sruba
|
Wysłany: 17-09-2007, 20:38
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | moze byc logo, chociaz znaczek bylby rozpoznawalny w calej PL |
mysle, ze nasze logo zbyt nie odbiega od oryginalu, wiec bylby rozpoznawalny takze.
kolorystyka - jak najbardziej za. |
|
 |
Czerwien [Usunięty]
|
Wysłany: 17-09-2007, 21:26
|
|
|
Szkoła karate to już taka tradycja której nie należy zmieniać:)...a co do dodatków to przecież każdy może sobie wymyślić coś własnego i też będzie dobrze:) |
|
|
|
 |
fiszhop [Usunięty]
|
Wysłany: 17-09-2007, 21:56
|
|
|
Czerwien napisał/a: | a co do dodatków to przecież każdy może sobie wymyślić coś własnego i też będzie dobrze:) |
Jestem innego zdania,jedna naklejka jedno logo,jak każdy zacznie sobie coś wymyślać to stworzy się jarmark i zacznie zionąć...... |
|
|
|
 |
sruba
|
Wysłany: 17-09-2007, 23:08
|
|
|
fiszhop napisał/a: | Jestem innego zdania,jedna naklejka jedno logo,jak każdy zacznie sobie coś wymyślać to stworzy się jarmark i zacznie zionąć...... |
podpisuję się pod tym obiema rękami.
anarchia - anarchią, a organizacja - organizacją... |
|
 |
Czerwien [Usunięty]
|
Wysłany: 17-09-2007, 23:36
|
|
|
To jak wstawie sobie te boczne to zostane wykluczony? |
|
|
|
 |
fiszhop [Usunięty]
|
Wysłany: 18-09-2007, 07:17
|
|
|
Czerwien napisał/a: | To jak wstawie sobie te boczne to zostane wykluczony? |
Rozmawiamy teraz o naklejce z logo na lusterku,było by fajnie gdy by była jednorodna a to kto i co naklei w innym miejscu swojego auta to już jego prywatna sprawa |
|
|
|
 |
novy
Mitsumaniak

Auto: EA5A SE
|
Wysłany: 18-09-2007, 10:19
|
|
|
To i ja dorzucę swoje 5gr....
"Szkoła karate" jest nieczytelna. Porównujecie ją do H3M, ale tam po naklejce od razu widać z "czym/kim" mamy do czynienia (jedyny jej minus wg mnie to jej wielkość - cała szyba zapaćkana). Naklejka nie powinna służyć tylko jako znak rozpoznawczy, ale także jako reklama klubu/marki Mitsubishi. Pierwszy raz jak zobaczyłem szkołę karate, to nie wiedziałem co to jest. No i sprawa jej widoczności. Nie krytykuję tego pomysłu, bo jest całkiem ciekawy, ale nie jest to chyba do końca przemyślany...
Popieram natomiast projekt naklejki na przedniej powierzchni lusterka - i to w kolorach wyrazniejszych niż srebrna naklejka mitsumaniaków.
No nic...wracam do pracy... |
_________________ EA5A SE
N14 SR20DET - Turbo przeciąg
 |
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 18-09-2007, 13:17
|
|
|
nie rozumiem o co chodzi, naklejka byla ustalona jak klub powstal przez droge glosowania.. jak sie nie podoba to nie naklejac. |
|
|
|
 |
andy1 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-09-2007, 19:43
|
|
|
Myślę, że trzeba to może trochę jutro obgadać na mini-spocie. Mi się jeszcze nie udało kupić tych folii samoprzylepnych - jak będę wiedział jak to się klei, to w zasadzie można prawie dowolne logo wrzucić (gorzej z białym kolorem, ale są też białe folie).
Mimo tego, że mi osobiście nie podchodzi szkoła karate - to zgadzam się z przedmówcami - jeśli jest już logo, ustalone dawno temu - nie ma sensu go zmieniać. Można jednak - moim zdaniem - wprowadzić jeszcze jakieś dodatkowe oznaczenia (np logo MM) - wtedy będziemy rozpoznawalni w całej polsce
Co do naklejek na lusterka - jestem za, ale czy np. naklejka pod szybą z przodu - nie będzie lepsza? |
|
|
|
 |
|