Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Galant za małe pieniądze- widzieliście ofertę??
Autor Wiadomość
roch_27 
moderator
Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 12-12-2005, 09:56   Galant za małe pieniądze- widzieliście ofertę??

Witam

Przeglądam sobie oferty sprzedaży Galantów i patrze sobie na jedną ofertę i nie dowierzam :shock: Galant 99' za taką kase :?:
Z wyglądu super. Ciekawe jak z reszta
Zobaczcie sami i oceńcie Galant 2,4 GDI

ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju

shovel
[Usunięty]

Wysłany: 12-12-2005, 10:11   

czemu za tanio? ostatnio ceny poszły tak na łeb że szkoda gadać... jeśli ktośby bardzo chciał go kupić mogę tam przejechać go obejrzeć, mam jakieś 25 km w jedną stronę..

kochajj 
Mitsumaniak

Auto: NISSAN
Wysłany: 12-12-2005, 13:48   

faktycznie cena coś za niska... taki rocznik w dobrym stanie to minimum 25kzł...

Bartek 
Mitsumaniak
friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Wysłany: 12-12-2005, 15:48   

Nikt nie napisal, ze jest w dobrym stanie ;)

Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 :twisted: sprzedany :(

nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin

Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera

shovel
[Usunięty]

Wysłany: 12-12-2005, 15:53   

i nikt nie podał też przebiegu, ani nie napisał że auto było bite z tyłu (a widać że było).
poza tym - wszystko wskazuje na auto służbowe (CB, naklejki)

Artii 
moderator mitsumaniak

Auto: LancerCS0 2003 LancerC62 1990
Wysłany: 12-12-2005, 16:35   

Na moje oko zle nie wyglada. Nie bardzo wiem dlaczego od razu skreslacie ta fure.

Jak jest 5 tysi tanszy to wiadomo ze cos moze byc nie tak. A to ze ma jakies dwie naklejki na pasie tylnym i CB wcale nie musi oznaczac juz bardzo duzego zuzycia samochodu.

shovel
[Usunięty]

Wysłany: 12-12-2005, 16:46   

artii: klapa bagażnika jest źle dopasowana... zobacz na szpary z jednej i drugiej strony. poza tym była łamana - odchodzi do góry z prawej strony o kilka milimetrów...

Artii 
moderator mitsumaniak

Auto: LancerCS0 2003 LancerC62 1990
Wysłany: 12-12-2005, 17:05   

Jedyna rzecz do ktorej mozna sie wg mnie na podstawie tych zdjec to szpara miedzy grillem a maska.

Nic innego nie widze.

Skad wiesz ze maska byla lamana? W dzisiejszych czasach maski chyba nikt nie klepie, bo przeciez to mozna latwo sprawdzic.

shovel
[Usunięty]

Wysłany: 12-12-2005, 17:08   

Artii: jakto nikt maski nie klepie??? takie cuda ludzie robią że ja pier...
mój wujek ma 3-miesięczne volvo s80 i jak do niego babka dobiła seiczakiem to się go pytali czy mają mu klapę "wyciągać" czy wymieniać...

Artii:
zamiennik dobrej jakości maski do takiego galanta to będzie coś około 1500 zł, ori ok 3000. używka jakieś 500-1000, zależnie od stanu.
a tak to troche klepania, troche kitu i będzie dobre, z tego nikt w kosmos startował nie będzie

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 12-12-2005, 17:18   

to ze klapa z tylu jest nierowno nic nie znaczy, gdy kupilem sedana wszystkie szparki wokol klapy bagaznika byly cacy dopoki nie strzelila mi sprezyna od klapy gdy zamykalem i przez nia cos sie przestawilo i mam z tylu nierowne szpary w bagazniku z jednej strony nawet na 0.5cm odstaje :o
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 12-12-2005, 18:25   

niech ktos zadzwoni, pewnie okaze sie ze blad w cenie, czesto mi sie to zdarzalo jak szukalem audi.

Karwoś 
Mitsumaniak

Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Wysłany: 12-12-2005, 21:05   

Co do bicia-szczerze mówiąc dal mnie to zadna różnica - jak jest dobrze zrobiony to nie ma sie do czego przyczepiac - co do tej antenki - niekoniecznie jest to antenka CB ale tel. komórkowego. A cena - przypatrzcie się cenom np Mazdy 6 2004 2,3 - 60-65000 zł - a nowa kosztuje ponad 100000 - teraz tanie są samochody - a bite teraz są prawie każde - a jak nie bite to malowane bo się gdzieś porysowały.

A samochodzik całkiem całkiem - szkoda że nie ma zdjęć wnętrza - byłoby widać zużycie siedzeń i kierownicy - co dało by obraz przebiegu.

Czas może na Space Stara dla żony?

Odpowiedz do tematu