|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] Bezpieczniki |
Autor |
Wiadomość |
JayChyl
Mitsumaniak
Auto: EA5A 01' Avance TipTr.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Wrz 2007 Posty: 691 Skąd: Łomża
|
Wysłany: 24-09-2007, 21:13 [ALL] Bezpieczniki
|
|
|
Dobra. Następna sprawa. Patrzyłem pod kierownicą na pudło od bezpieczników, ponoć na przykrywce jest napisane ktorzy bezpiecznik jest od czego i ile powinien A mieć. Jednak ja owej przykrywki nie mam a tam 2 bezpieczników brakuje, mysle ze sa one od tego wyswietlacza tam pod włącznikiem wiatraka i obieguu powietrza. Ciekawe najlepiej jakbym widział zdjęcie gdzie jakie bezpieczniki idą bo tak to sam nie dojde. |
Ostatnio zmieniony przez harpagan 24-10-2007, 21:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
davido19pce [Usunięty]
|
Wysłany: 24-09-2007, 23:03
|
|
|
moga byc dwa puste miejsca
przyjzyj sie, tam gdzie nie ma bezpiecznikow czy nie ma czasem jakis blaszek bo jak nie ma blaszek to nie potrzeba bezpiecznika u mnie sa 2 miejsc wolne, jutro wpoludnie postaram sie zrobic i wstawic zdjecie chyba ze ktos mnie wyprzedzi |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 167 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 2517 Skąd: Gdynia
|
|
|