|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E54A 2.0 V6] silnik krokowy |
Autor |
Wiadomość |
karpik36 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-09-2007, 12:30 silnik krokowy
|
|
|
czesc to może oznaczac że jedna z cewek siada na wolnych obrotach jest ok na wyższych obroty falują mam tak u siebie w 2.0 v6 |
|
|
|
 |
MANIEK [Usunięty]
|
Wysłany: 21-09-2007, 15:03
|
|
|
cze
umnie tylko faluja na wolnych obrotach |
|
|
|
 |
Galancik96 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-09-2007, 10:37
|
|
|
hej a czy moze wie ktos jak poprawnie po angielsku jest silniczek krokowy?? bo probuje znalez na amerykanskim ebayu, ale niestety moj slownik nie ma slowa "krokowy". |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24307 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 28-09-2007, 17:16
|
|
|
stepper motor
poszukaj tez iddle speed control servo |
|
|
|
 |
lukas V6 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-10-2007, 17:41
|
|
|
tez to przechodzilem i na 100% pasuje od 16V , ja dostalem uzywke od eclipse 16v i chodzi bez zarzutu ponad rok juz:)
ma w srodku trzy cewki, z czego jak jedna padnie to juz nie dziala- ponoc da sie przewinac ta cewke ale z doswiadczenia nie polecam ( oczywiscie wszystko zalezy od tego kto przewija ) ale mi jak przewinal to dzialal dwa dni:P
pozdrowionka |
|
|
|
 |
promo21 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-11-2007, 16:47
|
|
|
witam a ja u siebie mam taki motyw ze ni hu hu nie działa silniczek po prostu nie żyje próbowałem zamieniać cewki zeby chociaz sie otworzył i tez nic podstawiałem od 16v i tez nic <różnił sie tym ze nie był rozbieralny tak jak w v6 i miał wtyczke na kablach> może to czujnik temepratury kturyś może ktoś coś zasłyszał??
z góry dzieki |
|
|
|
 |
|
|