Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: akbi
12-10-2007, 13:26
Wybory Moderatora Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie

Chcę, aby jednym z Moderatorów został:
Akbi
73%
 73%  [ 22 ]
Novy
6%
 6%  [ 2 ]
Sruba
20%
 20%  [ 6 ]
Głosowań: 30
Wszystkich Głosów: 30

Autor Wiadomość
akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-10-2007, 10:39   Wybory Moderatora Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie

Jako, że jest tylko 3 kandydatów - to możliwy jest do oddania tylko 1 głos.

Dwóch kandydatów, którzy zdobędą najwięcej głosów zostaną Moderatorami regionu Pomorskiego na forum Mitsumaniaków.
Nowo mianowany Moderator, który zdobędzie największą ilość głosów, dodatkowo będzie miał możliwość wysyłania do Mitsumaniaków z Grupy Pomorskiej maile informujące o np spotach, a także możliwość akceptowania zgłoszeń przynależności do Grupy Pomorskiej.

Głosy można oddawać do 11 października.

Zapraszam do głosowania.

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 01-10-2007, 10:44   

PROTEST:
2 do wybrania powinny być 2 głosy do oddania :!: :!: :!: :!:

akbi 
I Love SPEEDway

Wysłany: 01-10-2007, 10:49   

dm17 napisał/a:
PROTEST:
2 do wybrania powinny być 2 głosy do oddania :!: :!: :!: :!:

Z tego co pisaliście wcześniej, stwierdziłem, że znacznie lepiej będzie oddawać głoś tylko na 1 kandydata, gdyż wyłonić musimy również Pierwszego Moderatora ... gdyż na forum jest możliwość, aby tylko jeden Moderator Grupy mógł dodawać nowych użytkowników do swojej Grupy, oraz tylko jeden Moderator w Grupie mógł wysyłać korespondencje masową do członków tej Grupy.
Niestety z przyczyn technicznych, nie ma takiej możliwości, aby obaj Moderatorzy mieli wymienione powyżej uprawnienia.

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 01-10-2007, 14:34   

No ja liczę że kandydacie zachowają sie godnie: Nie wszyscy znają Was więc wypadałoby:

-wkleić swoją fotkę
-napisać kilka słów o sobie
-dlaczego na Was powinniśmy głosować-co chcecie zrobić dla forum
-jakie macie plany rozwoju naszej grupy
- wasze hobby, zainteresowania.

No ogólnie abyśmy mogli poznać Wasze osoby i zadecydować :!: :!: :!: :!: :!:

akbi 
I Love SPEEDway

Wysłany: 01-10-2007, 15:03   

dm17 napisał/a:
-wkleić swoją fotkę
- w profilu
Cytat:
- w profilu
Cytat:
- w profilu

dm17 napisał/a:
-dlaczego na Was powinniśmy głosować

Czas kampanii wyborczych minął dzisiaj o północy .. teraz jest cisza wyborcza :P i Wybieramy :D

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 01-10-2007, 15:30   

akbi napisał/a:
dm17 napisał/a:
-wkleić swoją fotkę
- w profilu
Cytat:
- w profilu
Cytat:
- w profilu

dm17 napisał/a:
-dlaczego na Was powinniśmy głosować

Czas kampanii wyborczych minął dzisiaj o północy .. teraz jest cisza wyborcza :P i Wybieramy :D

Akbi nie widzę Twojej fotki w profilu............... :P A właśnie teraz masz chwile że jako przyszły mod możesz dać przykład innym aby zamieszczali fotki w profilu :P :P
Wybory sie właśnie rozpoczęły- wtedy był czas na zgłaszanie kandydatów :mrgreen:

novy 
Mitsumaniak

Auto: EA5A SE
Wysłany: 01-10-2007, 15:32   

Ponieważ Akbi i Śruba są już dinozaurami wśród moderatorów, ja będę robił za tzw. "podkładkę". :)
Więc się nie obrażę jak nie zostanę wybrany, nic a nic, ani troche, wogóle, wcale... :roll: :P

Jaka cisza wyborcza?? Ja nawet plakatów nie zdążyłem wywiesić!! A co z "konfrontacją" telewizyjną??!! :axe:

akbi 
I Love SPEEDway

Wysłany: 01-10-2007, 15:47   

dm17 napisał/a:
Akbi nie widzę Twojej fotki w profilu...............

jest tam od kilku miesięcy ... ja widzę :P
novy napisał/a:
Ponieważ Akbi i Śruba są już dinozaurami wśród moderatorów ...

No co Ty, Piotrek ... :shock:

novy napisał/a:
A co z "konfrontacją" telewizyjną??!!

Bardzo proszę, ja się debat nie boję ...kaczorem nie jestem :badgrin:

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 01-10-2007, 16:55   

Akbi ale mnie rozbawiłeś - chciałbym zobaczyć debatę Śruba-Akbi a ja wymyślałbym pytania typu...religia,aborcja,polityka :finga: :finga: :finga: :finga: :twisted: :twisted: to by było piękne :lol: :lol: :lol: :lol:

sruba 
m3m&mitsumaniak
football is a drug

Auto: Toyota Auris II TS
Wysłany: 01-10-2007, 17:39   

dm17 napisał/a:
Akbi ale mnie rozbawiłeś - chciałbym zobaczyć debatę Śruba-Akbi a ja wymyślałbym pytania typu...religia,aborcja,polityka to by było piękne

hehe...
stwórz taki arkusz pytań - tzn. napisz po kolei pytania, na które chciałbyś uzyskać odzpowiedź :lol: coś jak:
1. stosunek do aborcji
2. religia
3. itd

a my się rozwiniemy :badgrin:

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 01-10-2007, 18:38   

Ja narazie proszę o fotki, prezentacje własnej osoby............ przecież to podstawa :!: :!: :!:
Jak mam głosować na kogoś kto sie nie zaprezentował - panowie śmiało mogą być zdjęcia ze spotów np. z kanapką :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:

[ Dodano: 01-10-2007, 18:38 ]
debata to bedzie kolejny etap :P

sruba 
m3m&mitsumaniak
football is a drug

Auto: Toyota Auris II TS
Wysłany: 01-10-2007, 19:23   

Urodziłem się 33 lata temu, bo nie miałem innego wyjścia.
# 1 Życie prywatne
Chajtnąłem się 30 kilogramów temu z niejaką Joanna G., z którą mam przyjemność dzielić noce i dnie do dnia dzisiejszego. Owocem dzielenia nocy jest Marta lat 7 z haczykiem, śliczna mała dziewczynka, miłośniczka Coltów (szczególnie czarnych), jazdy na quadach (jako pasażerka), a także muzyki (ostatnio ciągle mi w samochodzie wyje "jest już ciemno..."). Wbrew doniesieniom z pewnych konkurencyjnych w stosunku do mojej osoby źródeł, nie mam nic wspólnego z niejaką Natalią...
# 2 Kariera polityczna i kombatancka
Pod koniec lat 80-tych brałem czynny udział we wszelkiego rodzaju manifestacjach antyrządowych. W demonstracjach po Brygidą, marszach anty-Żarnowcowych i innych.
Jednak pierwsze pałowanie, które zaliczyłem, miało miejsce nie podczas demonstracji, a na Estadio di Traugutta, podczas meczu Lechia Gdańsk - Olimpia Poznań. Był to rok 1988...
Jeżeli chodzi o poglądy polityczne to w moim wypadku są one wychylone mocno w prawą stronę i nie mam tu na myśli lewicowego PIS.
# 3 Współpraca z Mitsubishi
Rozpocząłem ja ponad 3 lata temu stając się szczęśliwym posiadaczem czarnego colta CA0 1.6 16V. Jestem współzałożycielem (obok m.in. deenbe i fiszhopa) M3M...
# 4 Kontrowersje
Piję, palę i wogóle fasynuję się wszystkim co rozpoczyna się na "p".
Nie jestem do końca user-friendly, wychodząc z założenia, że ojciec najpierw tłumaczy coś raz. Później drugi. Po trzecim razie, jak syn nie rozumie, należy mu przypierd...
Uwielbiam co weekend poodychać stadionowym powietrzem i od czasu, do czasu pogrzebać coś przy samochodzie. Uważam, że każdy samochód powinien mieć alufelgi, a każdy kierowca olej w głowie. Nie mam brata bliźniaka. Siostry bliźniaczki też nie. Gusta muzyczne mam od dziecka spaczone. Na mojej trackliście przewijają się nazwy, które 95% userom miśków nic nie mówią. Jestem gruby.
# 5 Procesy sądowe
Aresztowany raz. Przez przypadek, a raczej nadgorliwość. Nie figuruje w rejestrze skazanych...

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 01-10-2007, 20:00   

ŚRUBA dla mnie jesteś mistrzem. Razem z Olą opluliśmy monitor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ruslana81 
Mitsumaniak
żona swego męża

Auto: Corleone&RalliKrówka
Wysłany: 01-10-2007, 21:41   

:oops: przepraszam, ja wiem, że ja nie tubylec, ale ... Sruba, jesteś master ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ....napiszesz mi CV? ...
Grupę pomorską przepraszam za OT, pozdrowienia dla Was wszystkich, a w szczególności tych, których miałam okazję poznać osobiście całkiem niedawno :mrgreen:

novy 
Mitsumaniak

Auto: EA5A SE
Wysłany: 02-10-2007, 09:50   

A to ja:
http://www.mitsubishi-gra...grand_hotel.JPG

Lansuje się z kawą na plaży przed Grand hotel w Sopocie (kawa oczywiście WCALE nie była za pieniądze Mitsumaniaków :twisted: )

Przyjmijmy, że ja nie będę pisał o sobie, a będę postacią ala Stan Tymiński: nie wiadomo skąd, nie wiadomo gdzie....ale startuje :badgrin:
dm14 oraz inni, proszę o pytania konkursowe.... :D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi