Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[ALL] Przebiegi Waszych Misiaków
Autor Wiadomość
Wiktoria
[Usunięty]

Wysłany: 02-10-2007, 07:41   [ALL] Przebiegi Waszych Misiaków

Bo Moj ma 104 tys
a jak to wyglada u Was?
Ostatnio zmieniony przez harpagan 15-10-2007, 02:41, w całości zmieniany 1 raz  

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-10-2007, 08:56   

Wiktoria, co to za bezsensowny temat? Jeśli chcesz się przez niego dowiedzieć jaki masz bardziej realny przebieg to pewnie 204 000 km.

Kuczan
[Usunięty]

Wysłany: 02-10-2007, 09:53   

Hubert nie denerwuj się na koleżankę, wiem że temat jest troche mało znaczący ale trzeba koleżance wytłumaczyć że przebieg o którym pisze jest raczej mało realny.Może nie zdawać sobie sprawy że w ciągu 15 min. może mieć dowolny przebieg, potem wystarczy uprać wnętrze, silnik i szukać amatora.Jak na colty CAO przebiegi wachają się od 200 do 350 tys. km.Cieszę się tylko że koleżanka nam nie wpiera że jej colt ma tyle bo ktoś tak powiedział i tyle ma !

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Wysłany: 02-10-2007, 11:54   

Masz rację Kuczan.

Wiktoria
[Usunięty]

Wysłany: 02-10-2007, 11:55   

tez trzeba umiec kupowac auta, jak sie nie ma pojecia to kazdy ci wcisnie kit. jak czytam te wasze problemy z autami to sie nie dziwie co za gowno kupujecie, mam tez nissana z 122tys przebiegu micre i od dwoch lat nie ma z nim zadnych problemow, tylko trzeba umiec jezdzic, dbac o autko to bedzie ci sluzylo wiele lat. Tez mielismy opla kadetta z niemiec na liczniku mial 130 i cos tam jeszcze tys , zrobilismy nim 300tys bez problemow. moj wujek wiem ze tak shandlowal civica auto mialo 200tys , cofnal mu licznik o 100tys i poszlo, i na pewno te auto kupowal ekspert :)
jak jestes naiwny to zawsze kupisz jakies badziestwo. pozdrawiam.
moze i temat jest do bani ale nudzilo mi sie :)

SlaVkoEg
[Usunięty]

Wysłany: 02-10-2007, 13:58   

Wiktoria napisał/a:
tez trzeba umiec kupowac auta, jak sie nie ma pojecia to kazdy ci wcisnie kit.

Wiktoria napisał/a:
Bo Moj ma 104 tys

To bylo zwykle stwierdzenie czy twierdzisz ze akurat Tobie nikt kitu nie wcisnal i Twoj misiek ma 104 tys przebiegu?? Osobiscie watpie zeby samochod z tego rocznika mial tyle przejechane :]

Wiktoria napisał/a:
tez trzeba umiec kupowac auta, jak sie nie ma pojecia to kazdy ci wcisnie kit. jak czytam te wasze problemy z autami to sie nie dziwie co za *cenzura* kupujecie, mam tez nissana z 122tys przebiegu micre i od dwoch lat nie ma z nim zadnych problemow, tylko trzeba umiec jezdzic, dbac o autko to bedzie ci sluzylo wiele lat.

Poczekaj, nie zycze Ci tego ale Twoje autko tez cos kiedys "dotknie". Pozatym nie kazdego stac zeby kupic nowy samochod a samochody w takim wieku maja prawo sie popsuc :]

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Wysłany: 02-10-2007, 14:39   

Wiktoria napisał/a:
moj wujek wiem ze tak shandlowal civica auto mialo 200tys , cofnal mu licznik o 100tys i poszlo
To moze być historia bardzo podobna jak w Twoim aucie. Współczuję posiadania starego auta z tak małym (oczywiście realnym) przebiegiem. Więcej stało niż jeździło (albo tylko na krótkich trasach) więc niedługo możesz mieć z goła inny humor.
Wiktoria napisał/a:
na pewno te auto kupowal ekspert
Tak samo Ty mogłaś kupić :roll:

davido19pce
[Usunięty]

Wysłany: 02-10-2007, 19:27   

oj juz zejdzcie z niej nie kazdy ma takie pojecie jak posiadacze coltow z dlugim stazem na forum tak jak wy;)

Mateo567
[Usunięty]

Wysłany: 02-10-2007, 23:03   

hehe ja sie wylamie :P dzis stuknelo mi 169000 km :) a czy prawdziwy ?? watpie :) ja od lutego zrobilem 19 tys km wiec to daje duzo do myslenia.... pozdro dziewczynki :D i chlopaki :)

[ Dodano: 02-10-2007, 23:04 ]
davido19pce, zapomnialem :P ladny colcik ale polakieruj zderzaki wtedy bedzie w pelni zaje.... :) pozdr

davido19pce
[Usunięty]

Wysłany: 03-10-2007, 10:32   

zderzaki juz niebawem, a ktos sie orientuje ile kosztuje taki bajer??

pawela 
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
Wysłany: 03-10-2007, 11:18   

zaleznie jakiego masz lakiernika. U mnie biora jakies 150zl - 200zl za element. Inna sprawa ze sa zderzaki 'do malowania' i z zalozenia producenta czarne czy szare, nie przeznaczone do pozniejszego malowania. Mielismy kiedys taki problem w Punto, po stluczce kupilismy szary zderzak z wersji S wiec najubozszej, i nijak nie dalo sie go ladnie pomalowac. Potem trafilismy na zderzak pod kolor.

davido19pce
[Usunięty]

Wysłany: 03-10-2007, 17:02   

taki znajomy lakiernik powiedzial mi ze z podkladem i czarna perle weznie ze 300zł za obie sztuki i jak bede mial czas i bede mogl zaprowadzic samochod to go zostawie do pomalowania

rs6biturbo
[Usunięty]

Wysłany: 03-10-2007, 17:11   

Maj '96, Za pareset stuknie 100 tys. na co wskazuje wszystko co może wskazywać, ze stanem technicznym na czele ;]

pawela 
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
Wysłany: 03-10-2007, 18:26   

davido19pce napisał/a:
taki znajomy lakiernik powiedzial mi ze z podkladem i czarna perle weznie ze 300zł za obie sztuki i jak bede mial czas i bede mogl zaprowadzic samochod to go zostawie do pomalowania

to rozsadna cena :wink:

cleos18
[Usunięty]

Wysłany: 03-10-2007, 19:13   

Siema. Jak 300 zl za pomalowianie to tylko brac mi raz gosc powiedzial za pomalowanie tylnej klapy 450 a bylo troszke rdzy przy wycieraczce.
Posiadam Colta z 95 i na dzien dzisiejszy mam 198083km i watpie ze byl cofany bo kupilem osobiscie od 1 wlascicielki z niemiec.

Odpowiedz do tematu