|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ceny części i serwisu w MSS ?? |
Autor |
Wiadomość |
aniqwerty [Usunięty]
|
Wysłany: 05-10-2007, 13:38 Ceny części i serwisu w MSS ??
|
|
|
Witam,
rozglądam się za autem rodzinnym i między innym rozważam zakup MSS. Zastanawia mnie tylko to jak się mają ceny części zamiennych i serwisowania takiego auta??
Czy są jakieś zamienniki (jak do Opla, VW itp) czy tylko drogie/tanie orginały??
Cena do 23k, raczej diezel.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 05-10-2007, 14:14
|
|
|
Mamy dobrego dostawcę części w dobrych cenach. Wszystkie filtry, części do rozrządu, do zawieszenia kupujemy u niego. Tak więc da się żyć. Szukaj w wątku O sprzedawcach części. Słowo klucz - japaneze. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
aniqwerty [Usunięty]
|
Wysłany: 05-10-2007, 14:18
|
|
|
a jak z awaryjnością tych autek, czy jest przysłowiowo japońska ?? |
|
|
|
 |
Ya [Usunięty]
|
Wysłany: 23-10-2007, 00:12
|
|
|
aniqwerty napisał/a: | a jak z awaryjnością tych autek, czy jest przysłowiowo japońska ?? |
MSS jest autem w zasadzie nie psującym się. Zdarzają się wprawdzie drobne usterki (np. sterowanie elektryczne przednich szyb) ale nie zmienia to faktu, że auta jeżdzą a właściciele są zadowoleni. Raczej niewielka jest szansa że odmówi posłuszeństwa na trasie.
Moim zdaniem (przejechałem moim miśkiem od końca sytcznia kiedy go kupiłem ponad 28 tys. km) to najmniej awaryjny samochód jaki miałem (a miałem ich kilka). |
|
|
|
 |
|
|