|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 23-03-2007, 22:38 |
[ALL] felgi |
Autor |
Wiadomość |
Czerwien [Usunięty]
|
Wysłany: 26-09-2007, 23:13
|
|
|
Musisz znaleźć złoty środek między wyglądem a komfortem jazdy...wg mnie 15 to max:) |
|
|
|
 |
davido19pce [Usunięty]
|
Wysłany: 27-09-2007, 14:02
|
|
|
uhm z poczatku myslalem o 15 ale ktos mi podrzucil pomysl na 16 jak mowicie ze 15 w sam raz to luz |
|
|
|
 |
PiotrekSL4
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 01 Lut 2007 Posty: 347 Skąd: Tomaszów Maz.
|
Wysłany: 01-10-2007, 22:33
|
|
|
Czy ktoś orientuje się jakie najszersze opony moge założyc na felge o szerokości 5.5"? Wielkość felgi to 14". Teraz jeżdże na oponach 185/60/14. I zastanawiam sie czy nie fajniej by wyglądał na szerszych kapciach.
Prosze o opinie |
_________________ Wspomnienie...
 |
|
|
|
 |
koni [Usunięty]
|
Wysłany: 07-10-2007, 18:26
|
|
|
7x17 et 38 na oponach 205/40 leżą jak ulał,a jak ładnie przy tym wygląda colcik |
|
|
|
 |
oskee [Usunięty]
|
Wysłany: 13-01-2008, 19:29
|
|
|
Przepraszam, że lekko odgrzewam kotleta, ale...
...na wiosnę przymierzam sie do założenia felg 15x7 ET35 (udało mi się je okazyjnie wyrwać, więc nie pytajcie dlaczego kupiłem fele o ktorych wszyscy piszą, że zasadniczo nie pasują). Z tego co wyczytałem to nie obędzie się bez skepania rantów i stąd moje pytanie... czy można to zrobić samemu bez narażania lakieru na uszkodzenie, a jeśli tak to w jaki sposób się te ranty najszybciej poddają? Będę wdzięczny za jakieś sprawdzone wskazówki.
Druga opcja o jakiej myślę to lajtowe poszerzenie błotników (tak, żeby obyło się bez malowania). No, ale tu bez blacharz się raczej nie dam rady... |
|
|
|
 |
|
|