|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 06-10-2007, 17:29 |
[1G 90-94] Mitsumaniacy ,pomóżcie w obejrzeniu auta! |
Autor |
Wiadomość |
Sz@kal
Forumowicz Młody Mitsumaniak ;)

Auto: Mitsubishi Eclipse 1G GS
Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Maj 2006 Posty: 380 Skąd: Aleksandrów Łódzki
|
Wysłany: 06-10-2007, 17:29 [1G 90-94] Mitsumaniacy ,pomóżcie w obejrzeniu auta!
|
|
|
Witam!
Sprawa jest dość poważna i troche pilna bo w poniedziałek prawdopodobnie jadę obejrzeć tego miśka http://moto.allegro.pl/it...ny_zobacz_.html . W związku z tym miałbym pytanioprośbe czy jest ktoś z tamtych okolic i mógłby w poniedziałek spotkać się ze mną u tego faceta i pomóc w oględzinach?
Dzwonilismy ze starszym do niego dzisiaj więc mówił ,że jak był po samochody w niemczech to tego mu dorzucili po mniejszej cenie ,ale teraz żałuje ,że go brał bo stwierdził że to mało popularne auto. Za bardzo się nie zna na tych autach ,ale powiedział ,że ma półke nie oryginalną i lakier na masce ponoć troche wyblaknięty. Może po zdjęciach mi coś podpowiecie?
PS. Jeżeli chodzi o cenę to mówi ,że nie negocjuje i zostaje 5000zł. Był facet u niego ,który chciał wziąć to auto ,ale że się targował to mu nie sprzedał.
Pomoże ktoś?
Cytat: | Aktualna cena 5 000,00 zł
Do końca: 3 dni
(śro 10 paź 2007 20:42:13 CEST)
Sprzedający KRYCHA1982 (51)
Lokalizacja MIESZKOWICE
Opis
Rok produkcji 1992
Przebieg [w km] 163000
Pojemność silnika [w cm3] 2000
Moc silnika [w KM] 150
Skrzynia biegów Manualna
Rodzaj paliwa Benzyna
Typ Sport/Coupe
Liczba drzwi 2/3
Kolor Czarny
Stan Używany
Uszkodzony Nie
Wyposażenie ABS, Alufelgi, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Klimatyzacja, Kontrola trakcji, Radio+CD, Tempomat, Wspomaganie kierownicy
Informacje dodatkowe Bezwypadkowy, Sprowadzony
Witam wszystkich allegrowiczów!!!!!!!!!!!!
Mam dla was do zaoferowania piękne ECLIPSE!!!!!!!!!
Samochód jest świeżo sprowadzony!!!!!!!!!
Posiada komplet niemieckich dokumentów!!!!!!!!!!!!
Jest doskonale wyposażony:
- klimatyzacja
- tempomat
- elektryczne szyby
- elektryczne lusterka
- centralny zamek
- radio CD BLAUPUNKT
- alufelgi
- wyspomaganie kierownicy
- ABS
- kontrola trakcji
Samochód nie jest w żaden sposób uszkodzony!!!!!!!!
Gorąco polecam, bo naprawdę warto!!!!!!!!!!!!!!!
Możliwość zakończenia aukcji przed czasem!!!!!!!!!!
Więcej informacji pod numerem telefonu: 0886-785-087 |
     |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 07-10-2007, 13:36, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 06-10-2007, 17:30
|
|
|
Przeniosłem do Chcę Kupić Eclipse!
Przecież to już ponad rok jak jesteś na forum powinieneś wiedzieć gdzie zadać pytanie... |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Sz@kal

|
Wysłany: 06-10-2007, 17:33
|
|
|
Tak wiem ,ale boje sie ,że tutaj mało kto zagląda Zobaczymy ,moze się mylę |
|
|
|
 |
aurii [Usunięty]
|
Wysłany: 06-10-2007, 22:01
|
|
|
ja sie wypowiema co mi tam;))))
Jest tak fura na zdjeciach calkiem niezla !!!! Przebieg auta w zasadzie maly a zarazem spory Jak nik nic w nim nie wymienial to tylko patrzec jak piasty padna bo przy takim przebiegu zapewne zaczna sie odzywac!!! Do tego auta dochodzi 1300 zł opłat Nie masz mozliwosci pogadac z wlascicielem auta wiec nie wiesz czy olej byl wymieniany czy rozrzad byl ruszany wiec wszystko na 100% do wymiany Cena auta spora jak popatrzec ile trzeba jeszcze w niego wlozyc;((((
W sumie jak dodasz do 5000 reszte wydatkow to kupisz dobre auto w polsce ktore bedziesz musial tylko przerejstrowac |
|
|
|
 |
jaceksc [Usunięty]
|
Wysłany: 07-10-2007, 02:43
|
|
|
w poprzedniej aukcji byl wystawiony za 5.900
teraz jest druga za 5.000
skoro taka obniżka to chyba tłumów po niego nie ma.
i w drugiej licytacji doszła mu kontrola trakcji.
wogole byly wsadzane do tych eclipsow kontrole ? czy to fantazja sprzedajacego ? |
|
|
|
 |
Sz@kal

|
Wysłany: 07-10-2007, 12:02
|
|
|
jaceksc napisał/a: | i w drugiej licytacji doszła mu kontrola trakcji.
wogole byly wsadzane do tych eclipsow kontrole ? czy to fantazja sprzedajacego ? |
Fantazja sprzedającego To jak ,jechać tego zobaczyć czy rozglądać się za innym? |
|
|
|
 |
aurii [Usunięty]
|
Wysłany: 07-10-2007, 12:44
|
|
|
jak masz niedaleko to warto jechac;) Bo moze bedzie warto!!!!
tylko skoro auto juz tyle stoi na allegro to zapewne sporo osob juz je ogladalo i cos moze byc nie tak;))) |
|
|
|
 |
Sz@kal

|
Wysłany: 07-10-2007, 14:41
|
|
|
Do gościa mam ok 350km wiec nie za blisko Jeżeli chodzi o zainteresowanie to gość mówił ,że telefonów za dużo nie miał ,był nawet jeden gość co go chciał kupić ,ale zaczął sie targować a on nie chce schodzić z tej ceny no i nie sprzedał.
PS. A może obejrzeć tego? http://moto.gratka.pl/tre...6v-7696226.html |
|
|
|
 |
aurii [Usunięty]
|
Wysłany: 07-10-2007, 16:24
|
|
|
http://moto.allegro.pl/it...a_allegro_.html
a moze ten przebieg nieduzy
praktycznie cale zycie u jednego wlasciciela co swiadcza nawet stre tablice rejstracyjne zarejstrowany w polsce )))
a co do tego drugiego eclipsa to przebieg ma jak dla mnie za duzy 206 tys to sporo!!! |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 07-10-2007, 16:25
|
|
|
O tym mówił Sz@kal
Cytat: | Mitsubishi Eclipse GS DOHC 16V, 2.0 benzyna, 1992r.
Cena: 5 900 zł do negocjacji
Typ: Osobowy
Przebieg: 206 000 km
Kolor: czarny metalik
Nadwozie: coupe/sport
Ilość drzwi: 2/3
Rocznik: 1992
Miejscowość: Wrocław
Region: Dolnośląskie
Ostatnia aktualizacja: 2007-10-05
Opis: garażowany, niezarejestrowany, pierwszy właściciel, stan bardzo dobry
Opcje wyposażenia: aluminiowe felgi, centralny zamek, elektryczne lusterka, elektryczne szyby, klimatyzacja, lakier metalik, radio z CD, tapicerka welurowa, wspomaganie kierownicy
Opis dodatkowy: ASR, halogeny. Auto świeżo sprowadzone, ładne, zadbane, właściciel niepalący. Stan techniczny bardzo dobry. MOŻLIWE ATRAKCYJNE RATY - KREDYT - FORMALNOSCI W 24 GODZINY
Kontakt: AUTOHANDEL"RONIN" SPRZEDAJEMY-SKUPUJEMY TYLKO DOBRE SAMOCHODY-SUPERTANIE RATY-NA
AUTOKOMIS SPRZEDAŻ-SKUP-RATY-KREDYTY-NAJTANIEJ WROCŁAW Pl. Grunwaldzki 30A 50-363 Wrocław
Telefon: (71) 328 3454 tel.kom.607 70 70 77 lub 693 177717
E-mail: biuro@ronin.net.pl
WWW: ronin.gratka.pl
|

[ Dodano: 07-10-2007, 16:26 ]
aurii napisał/a: | 206 tys to sporo!!! | że co przepraszam? Może choć nie kręcony
aurii oto Twój
Cytat: | Aktualna cena 5 600,00 zł
Cena Kup Teraz: 5 999,00 zł
Do końca: 13 dni
Sprzedający RadziU321 (41)
Lokalizacja Frydrychowice
Opis
Rok produkcji 1994
Przebieg [w km] 123000
Pojemność silnika [w cm3] 2000
Moc silnika [w KM] 150
Skrzynia biegów Manualna
Rodzaj paliwa Benzyna
Liczba drzwi 2/3
Kolor Czarny
Stan Używany
Uszkodzony Nie
Wyposażenie ABS, Alufelgi, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Klimatyzacja, Komputer pokładowy, Kontrola trakcji, Lakier metallic, Tempomat, Wspomaganie kierownicy
Informacje dodatkowe Bezwypadkowy, Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce
Witam
Mam do sprzedania MITSUBISHI Eclipse rok 1994.
Samochód mało jeździł przez co stan oceniam na bardzo dobry. Jeździła nim moja mama przez 10 lat. W środku zadbany, do lekkich poprawek kosmetycznych. Pojazd był garażowany. Autko piękne, bezawaryjne niestety musi się z nim rozstać ponieważ potrzebuje pilnie pieniędzy. Wspaniały pojazd dla osoby lubiącej szybką jazdę.
Pytania prosze kierować na maila lub dzwonić pod numer 504 94 37 94.
Do samochodu dajemy tłumik i kierownice.
NAJLEPSZA OFERTA NA ALLEGRO ...GORĄCO POLECAM
|

|
Just think...
. |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 07-10-2007, 18:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Sz@kal

|
Wysłany: 07-10-2007, 16:30
|
|
|
aurii napisał/a: | http://moto.allegro.pl/it...a_allegro_.html
a moze ten przebieg nieduzy
praktycznie cale zycie u jednego wlasciciela co swiadcza nawet stre tablice rejstracyjne zarejstrowany w polsce ))) |
Właśnie też go zauważyłem i może to być niezła okazja. Jeżeli przebieg jest prawdziwy i rocznik Ma pare niedociągnięć ,ale to dobra baza do zbicia nieco ceny
Kurde ,już nie wiem gdzie mam jutro jechać |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 07-10-2007, 18:26
|
|
|
Sz@kal, i reszto - czy to problem skopiowac aukcję tak jak ja to robię? |
Just think...
. |
|
|
|
 |
jaceksc [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Sz@kal

|
Wysłany: 09-10-2007, 07:00
|
|
|
Panowie byłem oglądać wczoraj tego czarnego Eclipse w Mieszkowicach i powiem jedno - padło totalne Auto całe lakierowane i to jeszcze w sposób tak ordynarny ,że szkoda gadać ,prawy bok najbardziej ucierpiał bo dżwi nie spasowane tak samo jak i tylna klapa ,maska wygląda tak jakby rozłożyć na niej włókno szklane i lekko pomalować na czarno ,gdzieniegdzie widać jeszcze ślady pyłu po szpachli ,szyba przednia lekko pęknięta ,silnik chodził jak diesel (wogóle jakoś tak licho odpalał) a to czym był zalany nie można nazwać olejem...Także nie warto nawet się nim interesować |
|
|
|
 |
aurii [Usunięty]
|
Wysłany: 09-10-2007, 12:27
|
|
|
a tak ladnie na fotach wyglada ))) Powiem tak jak w tle widac ciagnik to z gory mozna zalozyc ze bedzie padlo!!! Wiem z doswiadczenia (nie chce tu nikogo obrazic) ze auta kupywane od rolnika to jest poprostu masakra!!! Leja selektol zamiast oleju i totalnie nie dbaja o stan techniczny fury Cos z cyklu peklo to sie pospawa!!! |
|
|
|
 |
|
|