|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 28-05-2009, 15:06 |
[2.6] Ważne Pytania Nowicjusza |
Autor |
Wiadomość |
eskapada [Usunięty]
|
Wysłany: 12-10-2007, 10:18
|
|
|
Gene napisał/a: | eskapada napisał/a: | Pajero Pini to auto klasy Toyota Rav4 małe autko rekreacyjne z napedem na 4 koła. Nazwa Pajero to tylko chwyt marketingowy - auto winno sie zwać Mitus..Pini |
No no no... byly wersje z SS i calkie calkiem smigaly ale generalnie masz racje, ze to male rekreacyjne autko. |
to ze miało SS to duzy plus dla Mitusbishi ale nawet z SS nie było to nigdy auto terenowe i mozna to auto porównać do ymm taaa, ymm do niczego bo do subaru ani do audi qutro sie nie da |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 12-10-2007, 10:23
|
|
|
Do suzuki malej ( starej vitary lub samuraja) moze. Choc te maja opinie dzielnych terenowo i takie sa ze wzgledu na swoja budowe. Pinin raczej malo popularny i nie tak zbudowany. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
ostryTE610 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-10-2007, 11:26
|
|
|
ze sie grzecznie zapytam po kiego grzyba Ci auto terenowe czytaj Pajero jak bladego pojęcia nie masz co to jest reduktor do czego służy jak nie widzisz różnicy pomiędzy autami z rama i konstrukcją samonośną…..
kolego od malolata zapieprzam off roadowo motocyklem enduro ,startuje w motocrossie i w rajdch terenowych, jak kolega z lodzi dal mi sie przejechac pajerakiem to mi galy na wierch wylazly,dla mnie to auto z tamtych lat jest cudem ,jest tak zajebiste ze nie da sie tego opisac,drugi kolega dal mi sie przejechac feroza daihatsu i to nie jest to, jak dotad jezdzilem tzw usportowionymi autami ale szosowymi a ze jestem zwolennikiem jakiego kolwiek terenu dlatego chce kupic pajero bo sie w nim zakochalem,po za tym sami wiecie co zawsze wygrywalo dakar....chce pajero i nic innego nie wchodzi w gre,na II generacje pajero nie mam kasy mam tylko 9 tysiecy plus tak jak mowisz czesci po kupnie z czym sie licze. pajero pinnin nie wezme na bank myslalem ze to terenowka a to tak jak mowicie dobre auto dla mojej mamy do pracy.dzieki za odpowiedzi
[ Dodano: 12-10-2007, 11:28 ]
ps, poza tym planuje w niedalekiej przyszlosci po kupnie pajeraka wstawic klate i wyciagare ale dla zabawy tylko i wylacznie nie mam kasy zeby scigac sie w rajdach co innego polatac sobie po bagnach a ze jestem z ostrody to mam mozliwosci,moze ktos z was byl w lipcu u nas na off roadzie
[ Dodano: 12-10-2007, 11:31 ]
kolego GENE dzieki za pomoc dalem ci puknt |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 12-10-2007, 11:37
|
|
|
Jesli chcesz wyszykowac auto do upalania to "pakiet startowy" moze wyniesc wiecej niz zaplacisz za syfa.
Unikaj druciarstwa i mysl zanim cos zmotasz. Pogadaj z doswiadczonymi kolegami a nie lap od razu za szlifierke katowa.
Powodzenia |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Amatorv6
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero I 3.0 V6
|
Wysłany: 16-06-2009, 12:21
|
|
|
Witam. Mam pytanie
Jak podnieść przednie zawieszenie w Pajero I ? (krótka wersja) dopiero zaczynam się w to bawić z tond moje pytanie |
|
|
|
 |
|
|