Zamknięty przez: akbi 12-10-2007, 13:26 |
Wybory Moderatora Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie |
Chcę, aby jednym z Moderatorów został: |
Akbi |
|
73% |
[ 22 ] |
Novy |
|
6% |
[ 2 ] |
Sruba |
|
20% |
[ 6 ] |
|
Głosowań: 30 |
Wszystkich Głosów: 30 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-10-2007, 09:53
|
|
|
Po tym co zaprezentował Sruba, to powinien iść na doradcę od tworzenia wizerunków do obecnych partii politycznych ubiegających się o miejsca w sejmie
Sruba, nikt nie jest w stanie Ci dorównać
... no ale skoro podniosłeś poprzeczkę ... to ja postaram się też o krótki opisik, choć jak widzę tyle nas łączy, że to tak jak wybór między PiS a PO w 2005r ... bo teraz jest już większa różnica.
AKBI
Rodowity Gdańszczanin od 32 lat
O sobie ...
Żona ... identycznie jak powyższego konkurenta ... blondynka o imieniu Joanna.
Dzieci ... 7 letni - Kacper (fan Mitsubishi i miłośnik zwierzątek) ... w przedszkolu w jednej grupie z Martą (córką Sruby), 5-letnia Maja (przyszła piosenkarka i tancerka), oraz Damianek .... poczęty ok 9 miesięcy temu ... licznik wiekowy zacznie mu bić za parę dni, jak tylko wyjdzie z brzuszka mamy.
Kariera ...
... to przede wszystkim sportowa. Najpierw chciałem być bramkarzem, ale się w Lechii nie udało, później trochę wiosłowałem Gedanii, lecz jakoś nudno było, aż ... na początku lat 90 trafiłem do sekcji żużlowej GKS Wybrzeże. Jako niesforny człowiek bez lęku do prędkości również sobie nie żałowałem na motorku, co niestety opatrzyłem licznymi kontuzjami, aż w końcu 3 maja 1995 na torze Rzeszowskiej Stali podczas 1-ligowego meczu, pękły mi wiązadła i wyskoczył lewy bark. Kontuzja ta niestety zakończyła moją nie najdłuższą karierę.
Poniżej fotka zrobiona przed jakimś meczem ligowym w Gdańsku.
Ja 40kg chudszy jestem w plastronie z nr 15.
... polityczna ... moja orientacja w tym kierunku jest identyczna jak Sruby ... a więc nigdy więcej powrotu komuny ... a PiS swoją szansę stracił w ostatnich dwóch latach.
Mitsubishi ...
Miłość do mitsubishi zapoczątkowana była w ostatnich dniach 2005 r kiedy to kupiłem czerwonego Lancerka CB4W. Owocem tej miłości był zakupiony w kwietniu tego roku kolejny samochód spod znaku 3 diamentów - Galant EA5W SE.
Od początku okresu posiadania auta tak wspaniałej marki jak Mitsubishi stałem się również członkiem Mitsubishi Klub Polska, a po paru dniach również wspaniałego klubu Mitsumaniaki. W późniejszym okresie zaowocowało to również zaszczytnym mianowaniem mojej osoby na prestiżową funkcję Moderatora .. kolejno: Grupy Opolskiej (z racji 15-miesięcznego mojego pobytu w Opolu), Działu Lancer, oraz Grupy Pomorskiej.
Kontrowersje ...
Zdecydowanie sprzeciwiam się powrotowi w jakiejkolwiek formie komuny. Sprzeciwiam się jakimkolwiek przymusom i ograniczeniom swobód społecznych. Sprzeciwiam się aborcji i Radiu Maryja
Jestem za zniesieniem ograniczeń prędkości na drogach ... każdego rodzaju oraz dodatkowym szkoleniom kierowców.
Prawo ... ...
Karany wielokrotnie mandatami za brak biletu w autobusach oraz za przekraczanie prędkości na drogach.
W rejestrze skazanych nie figuruję, ale jako współpracownik SB to ... któż to może wiedzieć ...
Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie ...
Przede wszystkim chcę, aby było nas coraz więcej i abyśmy w dalszym ciągu tworzyli diamentową rodzinę, a nie tylko spotykających się właścicieli samochodów wyprodukowanych przez Mitsubishi.
Myślę, że dobrym pomysłem był zapoczątkowany w tym roku Nasz Zlot regionalny - czyli raz w roku imprezka w niedzielę od godzin południowych - gdzieś nad jeziorem - w tym roku na takim właśnie pomorskim zlocie pobiliśmy rekord frekwencji.
... co do Sruby, to dodam jeszcze, że przez kilkanaście lat mieszkaliśmy jakieś 200 metrów od siebie ... a pierwszy raz zagadaliśmy do siebie na Spocie Mitsubishi |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-10-2007, 11:26
|
|
|
NO to sie nazywa prezentacja |
|
|
|
 |
adams12 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-10-2007, 12:53
|
|
|
mam w chacie taki sam kubek |
|
|
|
 |
lukamar [Usunięty]
|
Wysłany: 02-10-2007, 14:32
|
|
|
Śruba - CV rewelka, też się uśmiałem!!! I pewnie zagłosowałbym na ciebie, gdyby nie to, że...
AKBI BYŁ ŻUŻLOWCEM!!!
Dla mnie jest to najlepsza z możliwych referencji! |
|
|
|
 |
Kibloo
mod L200 pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
|
Wysłany: 08-10-2007, 11:28
|
|
|
No nareszcie... hihihi
a poza tym to zdjęcie śruby ze spotu... , skandikowi pasuje ten pasek na oczach hiihih.
Powiem tylko tyle: jest nieźle...
Pozdróweczki |
_________________ "Dzisiaj jest owe jutro, o które martwiliśmy sie wczoraj i wszystko jest w porządku" [cytat]
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
Wysłany: 12-10-2007, 10:02
|
|
|
No i po wyborach.
Chciałbym bardzo serdecznie podziękować za wybór i za zaufanie do mojej skromnej osoby, oraz chciałbym dodatkowo podziękować wszystkim tym, którzy pofatygowali się i oddali swój głos w ankiecie, bez względu na to, na kogo głosowali.
Sruba - gratulacje dla Ciebie.
Nowy - dziękuję za udział w wyborach.
Obiecuje, iż postaramy się razem ze Srubą (mam nadzieję, iż podziela moje zdanie), iż uczynimy wszystko co w naszej mocy i na co pozwoli nam czas prywatny, aby uczynić nasz region - Region Pomorski - Najlepszym regionem Mitsumaniaków w Polsce.
Choć patrząc obiektywnie na relacje z regionalnych SPOTów to myślę, że już mamy pozycję numer 1
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
... i do zobaczenia 15-stego na Spocie |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
novy
Mitsumaniak

Auto: EA5A SE
|
Wysłany: 12-10-2007, 10:07
|
|
|
Chłopaki - serdecznie gratuluję:)))))) jest to bez przesady najlepszy wybór dla mitsu-pomorza
Jestem ciekawe które to są te dwie osoby które na mnie głosowały - pewnie Akbi i Śruba |
_________________ EA5A SE
N14 SR20DET - Turbo przeciąg
 |
|
|
|
 |
Kibloo

|
Wysłany: 12-10-2007, 10:16
|
|
|
Troche wazeliny... chłopaki: Gratulacje (nie powiem: "anie mówiłem?")- wszyscy razem sticie na podium, a teraz zaczynają się schody... hihihi
pozdróweczki |
_________________ "Dzisiaj jest owe jutro, o które martwiliśmy sie wczoraj i wszystko jest w porządku" [cytat]
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-10-2007, 12:13
|
|
|
Gratulacje dla prezesa i vi-ce prezesa i dla sekretarki też
Teraz czekamy na zrealizowanie obietnic wyborczych |
|
|
|
 |
novy
Mitsumaniak

Auto: EA5A SE
|
Wysłany: 12-10-2007, 12:16
|
|
|
dm17 - beznadziejnie wyglądam w szpilkach do tego nóg nie gole
Wiec moge ewentualnie na szofera aplikować.... Tylko nie wiem czy chłopaków stać na mnie |
_________________ EA5A SE
N14 SR20DET - Turbo przeciąg
 |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-10-2007, 12:17
|
|
|
novy napisał/a: | dm17 - beznadziejnie wyglądam w szpilkach do tego nóg nie gole
Wiec moge ewentualnie na szofera aplikować.... Tylko nie wiem czy chłopaków stać na mnie | |
|
|
|
 |
Kibloo

|
Wysłany: 12-10-2007, 13:17
|
|
|
Zrobić Akbiego moderatorem 22 głosy...
Zrobić Śrubę moderatorem 6 głosów...
Widok Novy'ego w szpilkach i mini- bezcenne, wszystko inne uzyskasz oddając głos w głosowaniu na Moderatora Grupy Pomorskiej... |
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
|