|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wyswietlacz komputera |
Autor |
Wiadomość |
Lighthammer [Usunięty]
|
Wysłany: 14-10-2007, 16:36 Wyswietlacz komputera
|
|
|
Witam,
jak przełączyć wyświetlacz w tryb wyświetlania spalania chwilowego? Nie mogę tego znaleźć (pomiędzy trybami wyświetlania przełączam się przyciskiem "DISPL" w oryginalnym radiu mitsubishi). Mam dostępne 3 tryby - spalanie AVG, drugi tryb to informacja ile jeszcze przejadę na paliwie, które mam w zbiorniku. A trzeci wyświetla jakąś prędkość (najczęściej 42km/h) -> co to za informacja? I jak przełączyć się w info o spalaniu chwilowym?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 14-10-2007, 16:51
|
|
|
Lighthammer napisał/a: | A trzeci wyświetla jakąś prędkość (najczęściej 42km/h) -> co to za informacja? I jak przełączyć się w info o spalaniu chwilowym? | Ta prędkość to prędkość średnia od ostatniego resetu. Spalania chwilowego nie ma. Chwilowym można by nazwać to, które wyświetli się jako średnie gdy np. jadąc ze stałą prędkością wykonasz reset. Nic więcej. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Lighthammer [Usunięty]
|
Wysłany: 14-10-2007, 17:02
|
|
|
Acha, dzięki. Myślałem, że jest taka opcja (jak w Cari przed liftem). Zacząłem nawet szukac kombinacji klawiszy (co powodowało nieustanne przestrojenie zegara ) |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 14-10-2007, 20:29
|
|
|
Coś za coś - my w Cari przed liftem mamy INST czyli spalanie chwilowe a wy w Cari po lifcie macie kontrolkę ECO |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
deadly [Usunięty]
|
Wysłany: 15-10-2007, 11:29
|
|
|
saphire, u nas po lifcie jest jeszcze takie coś jak zasięg w km na paliwie które jest w zbiorniku . Taka elektroniczna rezerwa
pozdro |
|
|
|
 |
|
|