|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] Osiągi Mitsu Colt CA0!!! wypowiadajcie się!!! |
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 29-09-2007, 20:20
|
|
|
Ja Was chyba obu pogodzę swoim.
Uprawnieniem do paskowania na czerwono. Tyle razy mówiłem - chcecie się poganiać? Nie na tym forum
A i tak mój Misiek jest najszybszy.
mugen, customGTI, przeczytajcie mój poprzedni post w tym temacie. I przenieście swoją dyskusję na PW/GG.
To jest ostatnia prośba. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 35 razy Dołączył: 02 Lip 2006 Posty: 5645 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 29-09-2007, 23:51
|
|
|
mugenMam nadzieje że pochwalisz sie co zrobiłes i ile to dało mocy i przyspieszenia? ale moze potrafisz juz powiedzieć jakie koszty tej modyfikacji? (pewnie każdego interesuje również to)
i jeszcze raz zapytam czy na tym filmiki 4G92 to Twoj?
p.s jeśli nie chcesz powiedzieć to zrozumiem, w koncu tyle pracy w to wlozyles wiec żaden problem
jak coś to ja pierwszy chetny na modyfikacje do Ciebie bedę:D chociaż jak znam Browara to pojedzie ze mna, i Metoda tez |
|
|
|
 |
Mateo567 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-09-2007, 03:01
|
|
|
siemka wszystkim, czytam tak wasze wypowiedzi i ogladam te filmiki i dziwia mnie te przyspieszenia, zeby na 3 wyciagnac 150 km\h ?? albo na 4 ponad 200 ?? wedlug mnie macie dosc niezle przeklamania licznika bo dziwne ze osiagi kilkunasto letnich aut sa lepsze niz producent podal dla nowego auta u mnie jest tak:
1- prawie 60
2- ponad 90
3- 135-140
4- 180 max
5- 200 w 4 osoby maly bagaz i dluga prosta
pozdrawiam i zycze jak najlepszych osiagow !! |
|
|
|
 |
hades [Usunięty]
|
Wysłany: 09-10-2007, 16:04
|
|
|
Witam!
Przy okazji chcial bym sie od razu przywitac z user'ami forum.
Co do osiagow to w moim 1.6 mam podobne jak poprzednik, odnosnie V-max to ja przekroczylem 195
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
davido19pce [Usunięty]
|
Wysłany: 09-10-2007, 18:21
|
|
|
it's nice:) |