Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: akbi
28-09-2007, 16:18
zegary z obrotkiem z 1.6 do 1.3 (z angli z colta do lancera)
Autor Wiadomość
yrdn 
Forumowicz

Auto: SB 1.8 2009
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-08-2006, 00:02   zegary z obrotkiem z 1.6 do 1.3 (z angli z colta do lancera)

w koncu znalazlem upragnione zegary z obrotkiem. to nic chyba, ze z colta z Anglii (predkosc jest w kmh i mph)? a tak w ogole to tak jak w temacie. czy zegary z obrotomierzem z silnika 1.6 beda pasowaly do silnika 1.3? czy bedzie podobny temat
Cytat:
Zakres prędkościomierza pasuje, bo we wszystkich jest do 240 km/h. Obroty wskazuje prawidłowo tylko "czerwona skala" zaczyna się za późno, więc albo trzeba o tym pamiętać, albo zeskanować sobie tarczę i wydrukować naklejkę z wcześniejszą "czerwoną skalą".

no i jeszcze jedna zmiana.. bo zegary sa z colta 98 a maja powedrowac do lancera 98 :-) ponoc to to samo. mam znajomego z coltem i cala deska wyglada identycznie. licze na Was :-)

PS. zamieszcze to w COLTcie i LANCERze - to tak dla moderatora

cimon102
[Usunięty]

Wysłany: 09-08-2006, 07:12   

Przekladaj szafe i niczego sie nie boj, bedzie pasowac.
PS,Czy przypadkiem ten colt z anglii nie jest wystawiony na allegro i ma kolor zielony? :wink: Jezeli to nie tajemnica napisz mi za jaka cene mozna kupic taki uzywany licznik(iwadomosc napisz na PW)

tommi14
[Usunięty]

Wysłany: 16-08-2006, 21:47   

wymieniałem zegary w moim lancu gl na takie z colta z obrotami , wszystko git i no problem przekładasz i abla :lol:

dryndek
[Usunięty]

Wysłany: 15-10-2007, 16:04   

cześć .apropos przekładki ,skoro oryginał niema obrotomierza to i niema linki do niego(a może jest?)to do czego podpiąć linke żeby działała??chyba że tylko dla ozdoby. pozdro....

(nigdy tam nie zaglądałem więc skąd mam wiedzieć ? dlatego pytam :wink: )
Ostatnio zmieniony przez dryndek 17-10-2007, 17:25, w całości zmieniany 1 raz  

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-10-2007, 16:11   

dryndek napisał/a:
apropos przekładki ,skoro oryginał niema obrotomierza to i niema linki do niego(a może jest?)to do czego podpiąć linke żeby działała??
Pokaż mi tam linkę. Obrotomierz jest sterowany elektronicznie :D

Odpowiedz do tematu