Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
pochwalcie sie waszymi miskami!!!!
Autor Wiadomość
l200/red
[Usunięty]

Wysłany: 17-10-2007, 18:47   pochwalcie sie waszymi miskami!!!!

piszemy ze soba, odpowiadamy na rozne pytania, jest fajnie
ale czasem niewiemy jakie kto ma autko
odpowiadamy na jakies pytanie a pozniej okazuje sie ze to misiek nie z 2006 tylko z 2001 roku i wtedy zaczynaja sie komplikacje

pochwalcie sie swoimi autkami, jakas fotka, przebieg, rocznik, do czego uzywacie autka,co ile robicie przeglady??

to moje l200!
lustopad 2003r, mam go odkad mial 9000mil na liczniku, dzis jest 55tys mil, jotro nowy rozrzad,full servis co 7000mil, nowe oleje filtry, plyny.
to moje autko do pracy, spisuje sie bdb, z zaladowana przyczepa osiagam wage do ponad 4000kg,
autko przejechalo trase uk-polska w 25 h, spalanie nienajgorsze,

posiada 2 wady!!
1. waska kabina
2.brak 6 biegu

problem jaki na dzien dzisiejszy wystapil to rozrzad do wymiany,
po 50000 mil zmienilem komplet opon na nowy ale to nie dlatego ze byly bez bierznika tylko delikatnie podziurawione ,
no i pekniety dystans przedniego kola, ale to joz wina gosci od opon

Odpowiedz do tematu