Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Bzyk_R1
01-12-2017, 20:20
Outek Turbo w rekach bandytow- widziane w Fakatch TVN
Autor Wiadomość
Mateusz 
Forumowicz

Auto: L 200, 2011 HP
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-10-2007, 21:03   Outek Turbo w rekach bandytow- widziane w Fakatch TVN

Widzieliscie nierostropna wlascicielke czarnego Outka Turbo w Faktach? W skrocie, matka zostawila samochod na chodzie z kluczykami w stacyjce i...5letnia corcia w aucie na chwile, ta chwila wystarczyla aby dwoch "sympatycznych" mlodziencow zajelo przednie fotele i popedzilo w dluga. Po chwili zorientowali sie i porzucili dziecko w foteliku pod szpitalem a chwile pozniej takze samochod. Tak ku przestrodze:)

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Wysłany: 18-10-2007, 21:09   

Widziałem to, babie napędzili stracha niemałego no i dobrze jej tak - na przyszłość będzie pamiętać żeby zabrać kluczyki i dziecko z auta. Szkoda że jej tego outka nie wywieźli gdzieś hen daleko za miasto. No i dziecka szkoda bo pewnie też nielicho się wystraszyło. :evil:

fiszhop
[Usunięty]

Wysłany: 18-10-2007, 21:15   

Gdy by nie to dziecko z tyłu to pewnie nigdy by nie odzyskała swojego outka.
Jaki z tego morał :D

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 18-10-2007, 21:40   

fiszhop napisał/a:

nie zostawiaj kluczykow w aucie

Dresu
[Usunięty]

Wysłany: 19-10-2007, 10:19   

fiszhop napisał/a:

Ta pani nie kupuje w Media Markcie.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 19-10-2007, 16:49   

saphire napisał/a:
babie
Dresu napisał/a:

Jeszcze jedno takie określenie i posypią się ostrzeżenia. Zapewne nie przyszło Wam do glowy, że może to być ktoś z Nas Mitsumaniaków?

Co się z Wami dzieje do cholery - takie rzeczy sie zdażają, ale w normalnym świecie po pierwsze nikt nie kradłby samochodu zostawionego pod domem (w Szwecji zostawiałem otwrte auto a jak raz włączył mi się alarm to za chwilę była Policja bo ktoś z sąsiadów zadzwonił). Zachowujecie sie jak ktoś kto koniecznie chce dokopać leżącemu.

:roll: no po prostu gratuluję.... :?

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Wysłany: 19-10-2007, 18:51   

Hubeeert nie ważne czy to Mitumaniaczka czy nie - to kobieta Matka Polka z małym dzieckiem a zachowała się jak ostatnia .... - tu sobie wstaw co tam uważasz za wygodne bo zapewne nie chciał byś przeczytać epitetów które chętnie bym nawet osobiście przekazał każdemu kto zachował by się w ten sposób jak ona - nawet własnej żonie czy matce. Takie jest moje zdanie i BASTA. Zdanie mogę mieć jakie mi się żywnie podoba bo tak gwarantuje mi to konstytucja i swoboda wypowiedzi na forum. Ludzie LITOŚCI - debilizm trzeba tępić bezwzględnie... :evil: :gib: :minigun: :tfrag: :chain: :rip: :plasma: :bio: :flak: :enforcer: :snakeman: :axe:

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 19-10-2007, 18:53   

saphire napisał/a:
Zdanie mogę mieć jakie mi się żywnie podoba bo tak gwarantuje mi to konstytucja i swoboda wypowiedzi na forum.

http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=15923

8. Zawsze pamiętaj, że
8.1. Forum jest przyjazne dla użytownika czyli nie bądź nieuprzejmy dla innych
8.2. Nie ma przymusu pisania na forum. Jeżeli coś Cię drażni nie musisz odpowiadać.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Wysłany: 19-10-2007, 18:59   

Hehe - reszta dyskusji na priv'ie :badgrin:

Gorzkim
[Usunięty]

Wysłany: 19-10-2007, 19:23   

to ja stane w obronie tej pani :mrgreen:
to był outek turbawka - zapewne pani była po dłuższej trasie i nie chciała wyłączać silnika od razu, zeby turbinka mogła się jeszcze ochłodzić...

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 19-10-2007, 19:25   

saphire napisał/a:
babie

Dresu napisał/a:

Hubeeert napisał/a:
Co się z Wami dzieje do cholery
Prawda jest pewnie gdzieś pośrodku. Gdybyśmy żyli w normalnym qrna kraju to zostawiając na chwilę dziecko w samochodzie zostawilibyście je z włączonym ogrzewaniem czy miałoby marznąć :?:
Snuję domysły tylko bo nie widziałem tego zdarzenia.

Ale my qrna nie żyjemy w normalnym kraju .... :evil:

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Wysłany: 19-10-2007, 19:31   

Prawda zawsze leży pośrodku :doubt:

No dobra, już trochę mi przeszło. Najlepiej zamknijcie ten temat i do kosza z nim. Kto chciał przeczytał, kto musiał nahuczał i koniec kropka. :twisted:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi