|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zdemolowane lusterko boczne |
Autor |
Wiadomość |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-10-2007, 12:59
|
|
|
Takich to tylko |
|
|
|
 |
andy1 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-10-2007, 00:15
|
|
|
Ty masz lusterko - ja zderzak, klapę i ściankę w bagażniku... oczywiście parking osiedlowy i brak sprawcy. Nie do wykrycia |
|
|
|
 |
Kibloo
mod L200 pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-10-2007, 13:50
|
|
|
co mam wam powiedzieć...
też to przerabiałem z poprzednim samochodem, jakiś ch...(męska częśc intymna) wjechał mi w bok na parkingu i zwiał...
ale za to odegrałem się ostro jak zauważyłem że podobną akcję jak koleś wjechał drugiemu w tył, i potem spokojnie odjechał, to się nie szczypałem żeby powiedzieć włąscicielowi...
z drugiej strony u mnie na parkingu sasiad przytarł mi lekko błotnik, ale zadzwonił że to się stało, więc daliśmy sobie spokój...
dziwny jest ten kraj... |
_________________ "Dzisiaj jest owe jutro, o które martwiliśmy sie wczoraj i wszystko jest w porządku" [cytat]
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
andy1 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-10-2007, 13:26
|
|
|
u huh... ja zapłaciłem 1200 za prostowanie ścianki, zderzaka i klapy - z lakierowaniem, a lakier jest na bazie perły. Lokalnie - w Pruszczu, u poleconego blacharza. W razie czego służę danymi.
Szkoda tylko, że teraz od nowa muszę naklejkę robić na klapę (po lakierowaniu ślad po niej nie został ) |
|
|
|
 |
|
|