Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: zbyszekm2
22-03-2008, 07:26
NIEZDARA
Autor Wiadomość
marian2800
[Usunięty]

Wysłany: 19-10-2007, 22:00   NIEZDARA

I po tym zrobilo sie spiecie,przestala dzialac dmuchawa i szyba ogrzewana.Sprawdzilem wszystkie bezpieczniki w srodku i pod maska i nic. Co to moze byc? Pozdro i dzieki.

[ Dodano: 19-10-2007, 22:06 ]
Przepraszam za blad ale poczatek gdzies mi uciekl.Zrobilem spiecie wkretakiem przy wylaczniku szyby ogrzewanej na desce rozdzielczej i po tym przestalo dzialac dmuchawa i szyba ogrzewana wszystkie bezpieczniki OK Poradzcie ratunku Dzieki

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-10-2007, 22:49   

a po co sprawdzać wszystkie, skoro trzeba sprawdzić te "odpowiedzialne", może zamień je profilaktycznie i zobacz wtedy?

marian2800
[Usunięty]

Wysłany: 19-10-2007, 23:15   

Dzieki za porade ale jak to nie beda bezpieczniki to co moglo sie stac?Prad do dmuchawy tez nie dochodzi

[ Dodano: 19-10-2007, 23:17 ]
Jak bede mogl to tez komus pomoge

[ Dodano: 19-10-2007, 23:38 ]
Jeszcze nie jestem opcykany tutaj na forum ale co to jest przy odpowiedzi 'ignoruj'(znaczenie slowa rozumiem)

zbyszekm2 
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Wysłany: 19-10-2007, 23:56   

Wystarczy, że zginie minus i objawy są podobne, sprawdz, czy gdzieś minusowy kabelek się nie urwał.

marian2800
[Usunięty]

Wysłany: 20-10-2007, 00:00   

Dzieki jutro sprawdze. Znowu sie wyswietlilo slowo "ignoruj"nie mam zielonego pojecia dlaczego?

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 20-10-2007, 09:35   

A nie pokazuje Ci się opis funkcji tego przycisku?

Dodaj użytkownika do listy ignorowanych

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

Ficu865
[Usunięty]

Wysłany: 20-10-2007, 11:09   

marian2800 napisał/a:
Jeszcze nie jestem opcykany tutaj na forum ale co to jest przy odpowiedzi 'ignoruj'(znaczenie slowa rozumiem)

Jak ktoś Cię irytuje i nie chcesz czytać jego postów wciskasz to i nie będą wyświetlane - czasami przydatne;)

marian2800
[Usunięty]

Wysłany: 20-10-2007, 19:22   

:lol: Dzieki za porady.Doszedlem do tego,sprawdzilem jeszcze raz bezpieczniki ale- kazdy biegun w bezpieczniku i jeden byl do bani Pozdro

[ Dodano: 20-10-2007, 21:08 ]
Nie ignoruje nikogo,powtarzam nie mam jeszcze wprawy w uzywaniu niektorych znakow PRZEPRASZAM :oops:

[ Dodano: 20-10-2007, 21:10 ]
Jak ktos moze mi podpowiedziec jak sie kasuje "ignoruj" :biggrin:

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 21-10-2007, 02:16   

marian2800 napisał/a:
Jak ktos moze mi podpowiedziec jak sie kasuje "ignoruj"

http://www.mitsubishi-grafix.pl/forum2/ignore.php i usuwasz ignorowanych po kolei ;-)

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

qbaq
[Usunięty]

Wysłany: 23-10-2007, 23:15   

tomusn napisał/a:
a po co sprawdzać wszystkie, skoro trzeba sprawdzić te "odpowiedzialne", może zamień je profilaktycznie i zobacz wtedy?

super idea i w pelni ja popieram
jest tylko jeden problem - jestem debilem komputerowym :dontknow: i czasem klopoty mam z prostymi sprawami. chcialem sie zalogowac ale zapomnialem hasla, chcialem je zmienic ale musialbym znac obecne i d..a, jak tylko uporam sie z tym to jestem wpisany

bede zobowiazany za jakiekolwiek rady

pozdro

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 24-10-2007, 01:04   

qbaq napisał/a:
chcialem sie zalogowac ale zapomnialem hasla,
Przypomnij hasło - taka opcja jest

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Odpowiedz do tematu