Czy jesteście zadowoleni ze swoich PROTONÓW ? |
Czy jesteście zadowoleni ze swoich PROTONÓW? |
TAK |
|
72% |
[ 18 ] |
Czasami tak a czasami nie |
|
12% |
[ 3 ] |
NIE |
|
0% |
[ 0 ] |
A co to za samochód ????!! |
|
16% |
[ 4 ] |
|
Głosowań: 25 |
Wszystkich Głosów: 25 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Mario
moderator ...............

Auto: Eclipse 3g RS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Mar 2007 Posty: 3009 Skąd: Lublin
|
|
|
|
 |
Tom2szek [Usunięty]
|
Wysłany: 08-04-2007, 01:22
|
|
|
jasne ze jestem zadowolony. kurcze fakt faktem malo znany samochodzik czesto mylony z miskiem coltem (model 3xx) ale samochodzik naprawde jest godzien uwagi. Z czesciami trzeba troszke uwazac bo jak juz wspominalem we wczesniejszych postach roznia sie niektore czesci karoserii wersjii 3xx od 4xx.
Ogolnie piszac: Jestem zadowolony ze swojego Protona :]
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Zacny [Usunięty]
|
Wysłany: 12-10-2007, 20:49
|
|
|
Co prawda nie moge napisac czy jestem zadowolony bo nie mam ale moge napisac ze w Angli jest ich troche ale tubylcy unikaja ich jak ognia bo dla nich to jest zadna firma a moje zamiary kupna Protona zostały nagrodzone wybuchmi smiechu i kpinami przez dobre kilka dni. Wiem ze jest to Misiek malezyjski wiec powinien byc dobry, kusza tez ceny bo sa naprawde nizkie .2002 rok mozna wybrac za cene VW lub Wauxhala z 94 roku w podobnej klasie.Konkretne opinie sa tutaj takie, ze nie wiadomo skad brac czesci i auto nie do sprzedania potem. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
mac127 [Usunięty]
|
Wysłany: 24-10-2007, 12:46
|
|
|
Jestem bardzo zadowolony z protonka.
98 r 1.3 12v bezawaryjne autko i bardzo tanie.
Posiadam go od 2 lat z tego ok. 14 miesięcy pomykam na gazie, robiąc z ciągu tych 2 lat ponad 60 tys.
Wymieniam w nim tylko olej i filtry.
Jak go kupiłem to wymieniłem tez klocki hamulcowe.
Przeglądy to robię z marszu , właśnie dzisiaj jade robic przegląd.
Posiadam tez fiata punto 2 2002r, ale jezdze nim tylko z musu
Jak dziewczynie daje protonka.
Czesci do mojego pasują wszystkie w 100 % od colta rocznik do 95, tak że nie ma problemów żadnych.
Polecam wszystkim to autko które można kupić za małe pieniądze. |
|
|
|
 |
tojota18
Nowy Forumowicz
Auto: Proton 418 coupe
|
Wysłany: 07-04-2009, 15:27
|
|
|
jest to samochód CUDO nic w takiej cenie i roczniku chyba nie znajdzie lepszego ja mam Protonika z 98 w coupe. clima, kubełki, ABS, pełna elektryka i do szczęścia nic nie jest mi potrzebne a jak można by było dostać części do tuningu to już wogóle wypas by był ja z samymi białymi tarczami zegarów walczyłem ponad 2 miesiące by jakaś firma podjęła sie to zrobić ale udało się i świetnie to wygląda, wrzuciłem 17 calowe felgi i tłumiczek Malona mini i jest świetnie ale przydałyby się chociaż dokładki zderzaków i byłoby świetnie pozdrawiam wszystkich co posiadają ten śliczny samochodzik |
|
|
|
 |
Karol-13
Forumowicz

Auto: Proton 415(persona) 1,5 r.1997
Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Sie 2009 Posty: 161 Skąd: Koluszki
|
Wysłany: 28-09-2009, 19:30
|
|
|
Ja jezdze od miesiaca Protonem 415 GLSi, 97r. i przyznaje, ze jestem bardzo milo zaskoczony, osiagami, spalaniem, i ogolnie, calym samochodem, jest po prostu swietny!!! |
|
|
|
 |
Canonier
Nowy Forumowicz

Auto: MITSUBISHI OUTLANDER 2.0 DID
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Sty 2010 Posty: 23 Skąd: CZĘSTOCHOWA
|
Wysłany: 03-01-2010, 23:44
|
|
|
Mnie mój również nie zawodzi mam go 2,5 roku i nic nie dokładałem do niego, nadal jest w stanie osiągnąć książkowe 170km/h i mnie cieszy. |
_________________ Outlander 2.0 DID
Było Mitsubishi Eclipse 3G 3.0 V6
Był PROTON 315 GLS 1.5 12V
 |
|
|
|
 |
prutek95
Nowy Forumowicz
Auto: proton
|
Wysłany: 23-02-2011, 01:44
|
|
|
Hmm. Witam panowie. Ja za to mam troszkę, że tak powiem mieszane uczucia. Nie powiem autko… nio typowy miejski ….. niestety nękają go typowe problemy na jakie natrafiam przeglądając te forum, no ale wiadomo auto nie pierwszej świeżości. Problem mam z spalaniem… dodam ze sonda wymieniona. Imobilaizer czasem się zatnie. Zdarza się ze ma problem z wkręceniem się na obroty gdy zimny. Bywało tez że gasł przy hamowaniu… ale co by nie mówić nie jest to cc6…. Albo golf 3, oczywiście nie obrażając nikogo. Myślę że trzeba po prostu się przekonać. Dodam że stylistycznie autko bardziej mi się widzi niż colt 92-95… pozdrawiam |
|
|
|
 |
|